dilemma

Ik heb al zeven jaar een beste vriendin, maar het laatste jaar gaat dat eigenlijk heel slecht. We hebben steeds ruzie en maken het dan wel weer goed maar drie seconden daarna is het weer zover.

Ze doet me best wel pijn en ze zit ook te fokken met een goeiie vriendin van mij (M), en ook van haar.
Daar kan ik echt ontzettend nijdig om worden.

En ik wil steeds wel zeggen van ik wil je vriendin niet meer zijn ik wil je nooit meer zien. Maar het lukt me gewoon niet ik ben daar gewoon te zwak voor.

Ze is ook ontzettend jaloers. Ze heeft nu een vriend en dat is ook een goeie vriend van mij. Nu heeft ze pasgeleden gezegd dat ze mij af en toe echt uit zn buurt wil houden. Hallo! het is een goeie vriend,

Eerst ging ik ook heel vaak met dr om. Maar nu heeft ze twee andere mensen waar ze veel mee omgaat en nu kunnen ik en M het lekker bekijken. We zijn niet goed genoeg meer. Maar als die andere er dan niet zijn dan zijn wij wel goed genoeg.
Ze belt ook nooit of smsen.

Kortom; wat moet ik hier nou mee. :S
reacties zijn welkom vrolijk

ps. In mn horoscoop stond dat ik een bezem moest halen door mn kamer en mn vriendinnen. Omdat ik teveel tijd in vrienden steek. Dat het zonde is van mn energie. Nu denken mensen misschien dat ik dat niet moet geloven maar ik vond het in ieder geval heel toepasselijk,,
17 sep 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Yv0nne
Yv0nne, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende