Dilemma

Ik ben een aantal weken geleden op Romereis geweest. Het was een geweldige reis!
Nu is er wel een probleempje. Een van de avonden had ik een beetje te veel gedronken, net als al mn andere vrienden.
Maar ik had minder gedronken dan een van de jongens die mee waren. Ik heb hem, toen iedereen nog buiten stond, naar binnen gebracht. Naar zijn kamer.
In de lift hebben we gezoend, en later in de gang ook. Ik heb uiteindelijk gezegd dat ik de sleutels ging halen (die waren we vergeten).
Dat was het einde van dit avontuur. Maar later, in Napels, belde hij mijn kamer en zei hij dat hij langs wou komen. Ik zei dat hij mocht komen als hij wou.
Uiteindelijk waren we met zn zessen in een twee persoonskamer. Iedereen wou blijven slapen. Hij ging bij mij in het bed, en de rest doet er hier niet echt toe. Ik had het koud, dus legde hij zijn om me heen (we lagen lepeltje-lepeltje). Toen het stil was draaide hij me om en zoende hij me weer. Dit keer waren we niet dronken. Hij was tijdens de reis heel aardig en alles.
Maar nu we terug zijn, doet hij een beetje bitchy, soms negeertie me zelfs. Mijn vriendin zegt dat hij me juist leuk vindt, maar ik begin het steeds meer te betwijfelen.
Bovendien is er nu een andere jongen, die ook heel leuk is, en wel aardig tegen me doet. Hij heeft gewoon net niet hetgene wat de jongen uit Rome heeft. Wat moet ik doen?
xx
14 nov 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van clauwtjeeh
clauwtjeeh, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende