DINKs

Ja als jij een dink bent dan ben ik best jaloers op jou.

Dink=dubble income no kids

Want ik ken er een paar. Van die stellen die allemaal leuke dingen ondernemen vaak vakantie vaak dagjes weg. De dag en de nacht is van hen. Ze zijn moe van een avondje stappen en delen dit dan op de socials. Ik zou willen dat ik moe was van een avondje stappen.

Tja en daar zit ik dan. Kleuter wat niet naar school wil alleen maar drama ‘s avonds en ‘s ochtends. ‘s middags is het mega moe en is het dus ook een drama. Wordt mega vroeg wakker nu opeens (5u ‘s nachts) en dan hebben we nog nummer 2. Die is nu 3 maanden… tja die komt sowieso nog een keer ‘s nachts. Overdag komt het elke 3 uur. Beide zijn eigenlijk super makkelijke kinderen en mega lief. Maar als ik dan dood moe even op mijn telefoon door mijn socials scroll en ik zie weer een paar dinks voorbij komen dan denk ik wel.. wauw!!! Dat zou ik ook wel willen. Waarom hebben we dit ook alweer gedaan?

Aan de andere kant zei ooit iemand tegen mij, Dinks worden mega vroeg oud, die willen dan opeens niets meer en zijn stug en bekrompen. Zal vast niet voor allemaal zo gelden, maar ja kinderen houden je wel jong.

Ik ben blij met mijn jongens en ik zou echt niet zonder willen, maar af en toe verlang ik echt naar die onbezorgde tijd waarbij geld en tijd geen rol speelde. Heeeerlijk!
05 okt 2024 - bewerkt op 05 okt 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van iami
iami, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende