Dit is Liesje....

Hoi, Ik zal me even voorstellen, ik ben Liesje. De titel van dit stuk heeft Dit is Liesje... met een reden.
Soms lijkt het alsof ik van een afstandje mee kijk. Dingen heb je niet altijd in de hand, maar er gebeurt altijd wat. Ik heb besloten om het met jullie te delen, aan jullie de eer om te beoordelen of het interessant is om te lezen of dat ik dit puur typ voor mezelf, mag ook gerust haha

Ik zit voor de tv op mijn heeerlijke bank waar ik na anderhalf jaar na aankoop nog steeds trots op ben (mag ook wel want €700 euro voor een bank voor een student is niet niets). Hij heeft zo'n uitsteeksel waar je lekker languit op kan liggen. Ha! iets wat typisch mij is en waar ik jullie alvast voor wil waarschuwen is dat mijn woordenschat iets kan afwijken als dat van de normale Nederlander. En niet omdat mijn Nederlands zo slecht, eigenlijk ben ik volgens mij wel aardig in onze eigen taal, maar ik ben een beetje lui. Zo ook in mijn schrijven en spreken, pure gemakzucht dus. Zo is een Chauffeur een automan, iemand die in een bank werkt een bankman etc. lijkt me best irritant voor de ander maar het zij zo.

Om mijn voorstelrondje even compleet te maken is het misschien handig als ik even de grote lijnen in mijn leven vertel, de rest komt misschien wel eens voorbij.

Ik ben opgevoed en opgegroeid in een lief leuk gezin, moeilijke papa maar die is ook op zijn tijd lief en een goede man. Mijn studie volg ik Utrecht, de place to be..... het is een erg leuke stad maar toch heb ik de rare gewoonte telkens terug te gaan naar het noorden om mijn lieftallige boyfriend op te zoeken en mijn lieve vriendinnetjes, zonde want ik heb een prachtige studio. De laatste 2 jaar is mijn leven als een sneltrein voorbij gegaan. Ik heb een wild leven, tijd erg misdragen, dingen uitgespookt waar ik geen spijt van heb maar nog telkens denk... dat was Liesje niet, die doet dat niet en nu erg trouw is aan haar vriend en een vrij rustig leven leidt.

Aangezien ik geen zin heb om sociaal te doen en met mensen rekening te houden ga ik lekker een avondje bankhangen met meet the fockers. Niet dat ik het zo'n geweldige film vind maar ach dat ter zijde.


(reacties altijd welkom, ooh en mij welkom heten mag ook altijd gehenahnah)
16 mei 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Liesje20
Liesje20, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende