droom

wouw.. vage poep hey.. eg raar gedroomt..
heb gedroomt dat we in sorot van 2e wo zaten maar dan eg in deze tijd, dus meer een soort 3e wo.
maargoed..

kwam dus vanschool van met 2 vriendinnen en opeens dikke oproer want een bepaald soort mensen moesten weg.. niets geen geloofsovertuiging of iets maar zo maar willekeurig, jij jij en jij..
dus wij heel hard naar mijn huis gerend.. daar gewacht tot ze weg waren.. was de hele straat geplunderd.. leek net alsof er al een heeeeeeeeeeeeel groot gevecht was geweest..
maar iig d88 w dat we gewoon verder konden.. zag k z opeens aan de overkant huis in huis uit gaan en af entoe een knal.. eg rare droom hoor.. dus ik mijn vriendinnen verstopt onder een hele hele hele zware kast en de ander op de zolder van de zolder op een dikke plaat metaal.. k zelf ben gewoon naar bed gegaan.. waarom weet k niet.. maar iig die mensen kwamen ook hier in huis, maar niet in mijn slaapkamer..

toen z weg waren.. kwamen er mensen langs die haalde de kerstkransen allemaal van alle hekken af.. ( ook zoiets raars..) mijn vriendinnen had k weer van hun plek afgehaald, doet 1 opeens heeeeeeeeeel hard de radio aan.. k ging helemaa lflippen. vroeg of ze dood wilde.. en toen werd k wakker..

nu is mijn probleem.. dat de dromen die ik tot nu toe heb onthouden altijd, maar dan ook echt altijd uitkomen.. maar deze wil k helemaal niet.. kan ik het niet gewoon wissen????

en kan iemand mij vertellen wat dit betekend? deze droom? wil dat wel weten.. want vond het niet grappig.. nu sta k met een raar gevoel op terwijl k van8 zei dat k vrolijk op wilde staan..

iig

hele fijne dag allemaal!!!

knuffel kuzverliefd
30 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van aman
aman, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende