druk weekend

Ik heb het echt verschrikkelijk druk dit weekend. naja als je bekijkt hoeveel ik tot nu toe heb gedaan is het niet echt veel, maar ik heb het idee dat het weekend zoo verschrikkelijk snel voorbij gaat, en ik ben de hele tijd bezig. ik zal maar ff vertellen wat ik precies bedoel.

gister werd ik rond 10 uur wakker. toen even douchen, en daarna op naar de kapper. het was wel gezellig. ik heb een aardige kapper die echt de oren van je hoofd lult, maar dat is alleen maar leuk, want ik praat zelf ook ontzetten veel. na een knipbeurt ging ik met mn moeder naar de Stad om boodschappen te doen. we zijn naar Appie Happie geweest, was echt heeeel erg druk. ik voelde me net een kip in een legbatterij. ik met dat karretje overal tussendoor zichzaggen terwijl mn moeder als een kip zonder kop door alle rijen raasden. we zijn in totaal een uur(!!!) in de Appie geweest. daarna nog ff naar het kruidvat allemaal zooi halen, erg handige zooi, maar toch zooinahnah.
Om half 2 waren we eindelijk weer thuis en wilde mn vader en mn broer toch wel weer is eten. dus tafel dekken, eten, tafel afruimen, enzz...het konijnenhok moest ook maar weer is schoon gemaakt worden dus dat ging mn moeder (hoe lieferg vrolijk) doen. ik had de konijnen binnen op de grond gezet en ze begonnen als een gek door het huis heen te rennen. dat was wel lachen. Vissenkom ook gelijk nog ff schoongemaakt. vissen bijna een hartaanval. ik weet niet waarom, maar ze zijn bang voor andere bakjesnahnah ze flippen echt als je ze in een ander bakje stopt.
naja daarna huiswerk zitten maken tot het avondeten(!!!) en na het eten was ik helemaal gesloopt en ben ik ff tv gaan kijken en lag ik binnen een paar minuten in coma.

Vandaag weer lekker lang geslapen. tot 1 uur, recordtijd dit jaar. gegeten, en nu ben ik bezig met geschiedenis leren. pffff...woensdag moet ik een toets inhalen en het zijn echt verschrikkelijk veel hoofdstukkenverdrietigverdrietig veel te veel informatie voor mijn kleine hoofdje.

nouja ik ga maar weer is verder met leren want maandag en dinsdag heb ik niet echt tijd.

Kus Renaat

ps: weten jullie nog namen voor mn vissen? ik heb ze vorige week vrijdag gekocht. (ik heb er 3) en eentje heet Fishy, de andere hebben nog geen naam. Maar alsjeblieft geen Blub want zo hebben al mn vissen al gehetennahnah Alsvast bedanktknipoog
18 feb 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Renaat
Renaat, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende