duhus, gedachtegang met een zagte g

ik vroeg me zo af of alom ook alweer betekent maar volgens mij niet. ik had vandaag een kutmorgen maar nu gaat het wel weer. zo naar hockey en flink alles der uitrammen.
een ding dat me dwars zit of eigenlijk is dat een groot word ik denk er gewoon wel een aan dus k ga het maar eens opscrijven.
hierbij dus ik begin niet bij het begin ff dat je het weet:
je had bij m moeten blijven hij was je beste vriend voorzevoor ik weet maar nee niet alleen kiez je voor je stupido vrindin nee die vrindin van je is 1. een hoer 2. de grootste liegert die er is en 3. ik wil der slaan.
ik bedoel stel dat he je hebt 2 vrienden en 1 van die vriende heb een vrindin er gebeurt iets op een te dronken feestje en die vrindin is debiel en vertelt ineens een leuk verhaaltje (gore teringtrut, liegert). oke er volgt een ophef ouders worden erbij gehaald blablabla de volgende week vertelt ze dat ze gelogen heeft aan der ouders, huppaa ouders exus aan bieden aan de mijne enzo en dat vrindin heb bropleemen ( ja dat lijkt me nogal duidelijk als de teringtrut zo iets doet) dus ja eigenlijk was er niks aan de hand maar nee de vriend ziet zijn vriend gelijk niet meer want dat vind vrindinetje niet fijn rot tog op. nou ja nu zien ze elkaar wel af en toe en zelfs ziet het vriendje nog het vrindinetje van het vriendje. ik had ze beter namen kunnen geven.
ik haat het dat je zo zwak kunt zijn ik haat de vriend omdat die niet bleef en als ik hem nu zie wat nog niet gebeurt is kan ik hem wel rammen.
en ik haat de vrindin omdat ze zo een gore vuile liegert is.

en ik hou van me broer omdat hij dus kennelijk nog gewoon met hun om kan gaan.

gaat weel helemaal nergens over.
ja of wel he
heerlijk die meningsverschillen met jezelf
moe tje oook eens proberen gheghe
nu ben ik het zat
xxx
verliefdcool!
ow en voro die ene lezer
sjalom en alom
04 feb 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ei
ei, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende