koos vriendloos

echt ook
2 ''beste'' vrindinnen ik hou stiekem niet van die benaming maar ja het is nou eenmaal zo.
de een is de hele week ziek zij belt mij niet ik haar niet goh over vriendschap gesproken.
de ander laat me links liggen zo een beetje, vind dat ik teveel met hockey bezig ben en k vermoed dat ze me stiekem haat.
dat is waarschijnlijk niet zo maar praten dat is er niet echt bij zij weet niet wat ik allemaal doe en ik niet wat zij allemaal doet ook een lekkere vriendschap dus
ik moet het echt veranderen maar k heb er nu nog gewoon geen zin in altijd dat gepraat gehuil gezucht gejammer boos op mij meestal omdat ik alles maar over me heen laat komen pffffffffffff.
gelukig heb ik meer vrienden maarje niet van die mensen waarmee je je hele leven deelt en kweetnie maar k denk dat ik die nodig heb gewoon mesnen die ik alles kan vertellen ofso nou ja niet alles das niet nodig.
en met die ander ik bedoel dat zijn wel vrienden maar echt klikken en echt over echte dingen praten dat gebeurt niet zo vaak. wat zijn echte dingen dan tja das weer een ander vraagstuk en dat zal ik de volgende keer behandelen lees allemaal hoofdstuk 7 van hoe onderhoud ik een vriendschap voor volgende week en dan nu een onverwacht se oh joy
xxx
10 feb 2005 - bewerkt op 02 okt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ei
ei, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende