E.H.B.O

Het was vandaag (gisteren) alemaal een beetje dubbel,aan de ene kant ben ik blij dat ik lekker lang weekend hebvrolijk en aan de andere kant kon ik de afgelopen avond een ambulance laten komen op mijn werkbah!

Om een uurtje of 4 werd ik door een colega met spoed weg geroepen van mijn werkplek,er zou een jongen in mekaarzijn gezakt en op de grond liggen.
Ik zo snel als ik kon lopen (rennen) naar de plek des onheils,en daar zag ik een gaber van me met een epilepsie aanval op de grond liggen.
Ben bij hem gaan zitten om zo goed als ik kon zijn hoofd te beschermen, en ff later kwam de b.h.v. eindelijk aan zetten.
na dat hij langzaam uit zijn aanval bijkwam, werden zijn lippen blauw dus in de stabielezijligging,wat dat wijst op ademnood.
nog geen 5 minuten later kreeg hij een tweede aanval die nog heviger was dan de eerste,en toen vertrouwde ik het niet meer en heb de b.h.v/er opdracht gegeven een ambulance te alameren.

Die er binnen 10 minuten waren en hem mee hebben genomen naar het ziekenhuis,waarna ik de de in spoed gekomen auders heb op gevangen endoor heb gewezen naar het zieken huisverward
Zo is dus bij mij mijn paasweekend begonnen,een beetje dubbel dusgaap!bah!gaap!

Foxie


26 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van foxie
foxie, man, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende