echt een zware kutdag!

haloe ik zeg het eerlijk ,ik heb zo een verschrikkelijke kutdag achter de rugbah!
we zouden eerst naar t dorp gaan maar de bank maakt geen spoedoverboekingen in het weekend en dus hadden we geen geld..
dan maar naar me zus gegaan toen zijn we t centrum in geweest nouw me nichtje was wer helemaal hyper ze wou alles ,het wordt echt een verwendt nest.
gister waren we ook in het centrum en heeft ze de hele wegt gezeurd om schoenen ton waren we effe in de bristol en gaat ze lopen schreeuwen en krijsen van hier tot tokio om schoenenverward
en daarnah kocht me moeder een klein dingetje voor dr dus ik werdt heel boos omdat ze dan juist dr beloond om haar slechte gedrag ze had nog niet bewezen dat ze lief kan zijn ze moet er iets voor doen maar dit was echt fout maarjah.
maargoed over vandaag ,ik was dus in het centrum eerst een uur in wonderwomen omdat me zus kleding voor me nichtje haalden .
toen kwam ik dus een oude vriendin tegen die ik dus echt niet kan uitstaan me zus die zag haar al maar ik negeerde haar omdat ze gaat echt het slechte pad op.
ze doet geen school meer hangt de hele dag met dr vriendinen in t centrum en loopt te smachten naar turken wat ik erg raar vindt niet beledigend of rasisties bedoeld maar die zij opzoekt zijn geen lievertjes.
en toen gingen we op het terasje zitten kwam ik t tegen ik had al zo een gevoel dat ikhem tegen zou komen omdat hij nu op zigzelf woont hij keek me eerst aan en keek snel weg toen zag ik hem en wat zag ik toen zijn vriendin!
boy ik dacht zo maargoed dat ik niet naar die date ben gegaan dan heeft me gevoel t goed gedaan.
ik was heel erg boos eigenlijk want stel dat ik nu wel wat met hem zou hebben dan zou hij alsnog een vriendin hebben en zou hij dus vreemdgaan .
neeh me hard zat echt werkelijk in me strot en dacht kutzooi! ik moet hier weg.
maarjah dat ging niet door hij liep verder deed of hij me niet zag en dat was dat fijn tog zo een goede vriendgemeen
maarjah ik kom er wel weer overheen .
ik was wel echt gek aan het worden in het centrum er waren zoveel mensen ze liepen contctant voor je voeten ik kon iet doorlopen want me zus wou overal kijken enzo me nichjewas zwaar irrietant eigenweis en extreem hebberig wat nog irrietanter was ik stond in de deka en we stonden met drie kinderen en ik was best sago omdat het zo druk was waar ik gewoon niet tegen kwam en me nichtje werdt weer boos ging weer janken en toen had ik het effe niet meer ,ik ben de deka in gerend en ik werdt gewoon helemaal miselijk dat ik bijna moest kotsen zo gek werdt ik daar daarnah zijn we gelukkig naar huis gegaan.
en morgen weer naar die kut verjaardag!.
ik heb geen zin en wil absoluut niet maarjah kmoet wel nu gah ik even de sims instaleren dus ciao ciao
07 okt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van blue angel
blue angel, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende