Echt klote

Ik vol gewoon dat ik weer langzaam terug zak. Ik zit heel erg onder spanning en daar ging ik dit weekend heel veel van eten verdrietig
Ik durf niet op de weegschaal te gaan staan. Ik schat dat het ongeveer 52 kilo zal zijn wat mij veel te zwaar is.
Ik dacht dat we dit weekend een trouw hadden maar dat blijkt dus volgende week te zijn. Dat komt me helemaal niet goed uit maar oke.
Ik heb donderdag een verjaardag, vrijdag trouw en zaterdag en zondag toernooi. Echt veel.
Maar heb der wel zin in. Dan maar niet elf fantasy fair. Het is voor mij ff belangrijker onder de mens te zijn. En mensen die ik ken.

Zit nu weer bij me zus. straks ff naar een pro-an site kan ik ff wat tips kapen.
Moet ook nog een cadeautje zien te verzinnen voor me pa zondag.
Woensdag naar Dijkzigt. Dan meteen door naar Capelle naar Kim en Wesley. erg vrolijk Vooral Wesley heb ik super lang niet meer gezien.

Straks nog maar ff het RIAGG bellen. Vorige keer versprak Jasper zich. Het moest zo snel mogelijk geregelt worden omdat ze bang zijn dat ik in een psychose beland. Ik schrok er heel erg van maar ze zullen vast wel gelijk hebben. VOrige week zou al iemand van het RIAGG me terug belt hebben maar dat hebben ze niet gedaan. Ik heb het maar uitgestelt om hun te bellen. Ben bang. Bang dat het WEER verkeerd gaat en dat ik dadelijk ergens op een gesloten inrichting zit.

Van de week ben ik door een hond aangevallen en zit alweer een week met me pols in het verband. De ultime kans gemeen

Van de week ook naar Six Flags geweest. Dat was echt super gaaf. Er was haast geen kip. Ben lekker 15 x in de Goliath geweest. En 10 x in de Superman the ride.
Ik ga misschien met een of andere groep door heel Europa elk pretpark met achtbanen pakken. En ook s'avonds als het park alleen voor ons open iserg vrolijk
Echt vet gewoon ff langs Six flags holland, six flags belgie, efteling, astrix en obelix park, phantasia, warner bros movie world duitsland en Spanje, en natuurlijk euro Disney8erg vrolijk

AG ook lekker op kamp. Met allemaal ukkies. van 7 tot 11.
14 jun 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kimmetjexx
kimmetjexx, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende