echte meisjes.

en daar gaan we weer.. ik weetzeker dat deze site vol staat met dagboek stukjes over jongens geschreven door tienermeisjes die hun verhalen willen delen.

Zo ook ik dus. Het is gewoon fijn dat ik het het kwijt kan en dat jullie me misschien tips geven zonder dat iedereen er thuis van weet.

het zit dus zo: een week geleden was het schoolfeest. Ik het redelijk wat drinken op en een jongen wilde met me dansen. Nu ben ik daar niet echt moeilijk in over het algemeen. Het is maar dansen en het hoeft niet meteen op meer uit te lopen. Bovendien stond deze jongen absoluut niet boven aan mijn lijstje. Maar deze jongen had er andere ideeen over. Na 1 nummer draaide ik mijn hoofd even naar hem en hij nam meteen zijn kans om me te zoenen. Omdat ik al wat op had, deed het me niet zoveel en zoende ik hem terug. Nouja de rest van deavond ben ik niet meer van hem afgekomen.

Julliie moeten nu niet denken: o wat is dat nu weer voor slet hierzo. Ik heb maar met 4 jongens in mijn hele leven gezoend. Watik best vind meevallen. Het punt is, deze jongen wil me niet met rust laten. Hij blijftt sms'en ook al sms ik helemaal niet terug. Ik krijg het hem gwoon maar nit duidelijk gemaakt.

de reden dat ik niks methem wil beginnen is trouwens heel heeel simpel. Ik voelde niks toen we zoende, geen verliefde kriebels of wat dan ook.

hebben jullie tips/raad of wat dan ook?
hoeft niet, maar mischien dat jullie zoietss hebben meegemaakt (wat logisch klinkt ik ben vast nit de enige die weleens gekke dingen doet.)
Xx
08 jul 2011 - bewerkt op 08 jul 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xjustAgirl
xjustAgirl, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende