my diary

hoi,

vandaag heb ik een mydiary account aangemaakt in de hoop dat ik zo beter een dagbo bij kan houden dan op papier en op een schrift. Nog mooier, mijn broers kunnen mijn dagboek zo niet lezen, wat mij een heleboel stres scheelt.

In mijn dagboek komen zeker geen hele interessante dingen te staan. Gewoon omdat ik niet zo heel veel bijzonders meemaak. Ik ben zestien jaar, een echte puber en de meeste problemen die ik heb zijn met jongens en met school. Eigelijk raad ik je dus aan om dit niet te lezen. (:

Maar mijn naam is dus Annemiek, zestien jaar, meisje, single en mijn hobbieszijn dansen, lezen, schrjiven, shoppen, uitgaan met vriendinnen: feest vieren.

Vandaag is officieel de vakantie begonnen. Godzijdank ben ik over gegaan naar 5Vwo, het was op het randje, ik stond in de bespreekzone. Maar door mijn redelijk goede houding in de les heb ik he toch gehaald. Hierna nog twee jaar en dan zien we wel weer verder wat ik me de rest van mijn leven ga uitvoeren. Waarschijnlijk iets in de maatschappelijke kant omdat daar al mjn intresses liggen. En ik dwaal alweer af. Vandaag is dus de vakante begonnen. Over twee weken ga ik op vakantie naar italie met mijn ouders en broers. Lekker met de caravan en in tentjes op een camping vrienden maken en roekeloze dingen doen. Kan het nog beter. JA dat kan: want het is er ook nog heerlijk weer en ze hebben er verrukkelijk ijs.

okee ik ga dit gebruiken als een introducie stukje, dat iedereen mag lezen. Ik ben er nog niet 100 % zeker of ik al mijn geheimen en avonturen aan iedereen wil laten lezen of dat ik langzaam een lezerslijst zal opbouwen.

Xx Annemiek
08 jul 2011 - bewerkt op 08 jul 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xjustAgirl
xjustAgirl, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende