een jaar geleden...

Lief dagboek,

Vorig jaar, wat klinkt dat lang geleden. Voor mijn gevoel was ik toen zo'n ander "kind'. Een heel ander meisje. Een jaar geleden zag mijn wereld er nog zo anders uit. voor mijn gevoel had ik toen een zorgeloos leven, het enigste waar ik me toen druk over moest maken was over mijn kleding en of mijn schoenen wel matchte. Terwijl ik diep van binnen wel weet dat ik toen ook mijn zorgen had, toen ook mijn moeilijkheden had. maar toch wil ik graag terug naar die tijd.

terug naar die tijd waarin ik elke dag lekker met mijn vriendinnen lol kon hebben op school, dat de leraren je nog achter de kont aan zaten met wat je allemaal moest doen. een jaar geleden toen ik tien kilo afviel...

Nu zit ik elke dag te stressen of ik alles wel red, moet ik mijzelf achter de kont aanzitten met wat ik allemaal nog moet doen. Ik loop de piekeren over mijn studie, vriendinnen maar bovenal mijn lichaam.

Waarom kon ik mijn lijngedrag van vorig jaar niet volhouden? waarom mag ik niet gewoon mooi dun worden? Ik ben ondertussen weer wat aangekomen. ik haat mezelf. waarom? waarom kan ik dat eten niet laten staan? waarom eet ik elke keer weer?
ik verlang terug naar die tijd dat ik aan het einde helemaal uitgeput zonder nog maar een beetje kracht te hebben op bed lag met een trots gevoel omdat ik de honger nog voelde in mijn buik.
dat ik de moeite nam om het eten uit te spugen.

Nu ben ik een lui dik varken, wat zit te stressen. als ik vorig jaar het gewoon vol gehouden had, dan had ik nu een mooi dun lichaam. het is mijn eigen dikke fout.!
Ik ben een dikke fout! Wie wil er nou vrienden zijn met iemand zoals mij? ben ik het wel waard?

X Mij
06 jun 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van prinsessje
prinsessje, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende