Een nacht uit het leven van..

27 februari 2010 2:29uur..

Jeetje, waar moet ik eigenlijk beginnen? Er is zoveel wat ik van me af wil schrijven dat ik het gewoon niet weet. Ik heb het allemaal zo voor mezelf verkloot dat ik er een boek over zou kunnen schrijven. En misschien ga ik dat na volgende week ook wel doen. 10 maart word ik geopereerd aan mijn voet waardoor ik toch acht weken niks mag doen. Dan heb ik genoeg tijd om alles eens van me af te schrijven in een verhaal wat natúúrlijk niet over mij gaat hihi. Altijd leuk om jaren later terug te lezen hoe je je eigen liefdesleven zo kan verpesten. Om te gieren werkelijk! Ja, ik wou dat ik er nu om kon lachen, dat zou het ook vast een stuk makkelijker maken. Maar, helaas pindakaas! Dat is niet zo!
En nu ik dit zo lig te schrijven in mijn lekker warme bedje, tussendoor genietend van de maan en sterren (I LOVE IT!), schiet me ineens weer een site te binnen waar ik jaren terug een account heb gehad en ook alles lekker van me af schreef. MyDiary.nl, wat een heerlijke site was dat! En wat baal ik er van dat ik mijn username en wachtwoord niet meer weet. But again.. Helaas pindakaas!
En weetje, misschien ga ik wel een nieuw account openen. Weer daar lekker alles van me af schrijven. Niemand die me kent, maar wel mijn verkloterijen (is dat een woord?) met andere, totaal onbekende mensen delen! Maar natuurlijk ook leuke dingen. De zomer die er weer aan komt en vast weer leuke dingen in petto heeft, wilde stapavonturen (als ik tenminste een keer ga stappen), crushes.. Maar natuurlijk ook alledaagse, saaie dingen. Werk, bioscoopbezoekjes, en nu dan ook mijn aankomende operatie (Niet erg alledaags, maargoed, you get the point), en nog zoveel meer!
Oh ja, dat ga ik echt doen! Geweldig idee weer van me! *kijkt sarcastisch* En zal ik je wat verklappen? Jij bent het aller eerste stukje dat er op komt! How cool is that, huh? *kijkt nog sarcastischer* Jeetje, ik schrijf op een stuk papier alsof ik met een persoon zit te praten! Dan is het best erg met je gesteld, toch? Zou ik er voor in therapie moeten? Of moet dat pas als het vaker gebeurd? Oke, oke, dat was niet grappig! Straks kwets ik er nog mensen mee! En dat is niet mijn bedoeling!
Of ze denken dat ik gek ben! Wat ik ook wel lichtelijk ben natuurlijk, ik ben en blijf een Brabantse natuurlijk.
Weetje, eigenlijk zit ik je al heel de tijd te beschrijven alsof ik tegen een persoon zit te praten. Ach, het zal komen doordat ik te dicht bij de Efteling woon, daar kan alles tenslotte! *Mompelt iets over Een Wereld Vol Wonderen en sprookjes enzo*
En wat me nu ineens te binnen schiet is dat ik eigenlijk begon te schrijven om alles wat ik verkloot had eigenlijk van me af te schrijven. En wat staat er tot nu toe op papier? Juist, een hoop bullshit! Maarja veel meer kan je eigenlijk ook niet verwachten om half 3 's nachts toch? Alhoewel het me wel op valt dat alles wat ik ooit geschreven heb, 's nachts is geschreven. Wat heeft de nacht toch een vreemde uitwerking op mij eigenlijk. Alsof ik dan het best presteer. En dat terwijl ik op sommige plaatsen doodsbang ben als het donker is. Fascinerend.
Eigenlijk ben ik een beetje een vreemde vogel. Maar ergens siert me dat ook wel weer denk ik.
En nu dwaal ik weer helemaal van het onderwerp af, maar dat komt denk ik gewoon omdat ik zo'n slechte prater ben, het spijt me. Ik kan lullen als brugman, maar als het over gevoelens gaat, en dan bedoel ik voornamelijk mijn eigen gevoelens, dan klap ik dicht. Komt er niks meer uit. En als er al wat uit komt, is het zo onlogisch dat het niet valt te begrijpen. Misschien, maar ik dáár eens voor in therapie! Yeah right! Alsof dát zou helpen, dream on girl. Gosh, ik blijf maar schrijven en schrijven. En eerlijk gezegd, vind ik het héérlijk, ookal staat het totaal nergens op. Dit is denk ik ook echt iets waar ik me over tien jaar diep voor schaam als ik het terug lees. Of ik lach mezelf er in ieder geval onwijs hard om uit. En ik zal op die dag nog steeds weten wat ik aan heb terwijl ik dit schrijf, en met welke pen ik dit schrijf. En nee, dat ga ik niet neerzetten hier, want dan denken mensen over tien jaar dat ik vals speel! (Oke, paars hemdje, zwarte trainingsbroek, rode pen. Hihi) En ik ben nu gewoon al langer dan een half uur aan het schrijven en ik heb niet eens pijn in mijn hand! Ik word goed in dit! Uhu! Hihi. Zometeen misschien toch maar een paar uurtjes slapen, en dan lekker achter mijn pc kruipen een MyDiary.nl account aanmaken! Want nu heb ik er zin in om anderen met mijn verhalen te vervelen! Hihi.
Ja, dat ga ik doen. Nog even een stukje lezen uit Jill Mansell - Wie Is De Minnaar (HEERLIJK boek!) en dan heerlijk slapen!
Welterusten alvast! Xxx
27 feb 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kabouter*
Kabouter*, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende