een pinda reactie ?


Als je ergens moe van wordt, is het wel van thuis zitten op de bank. Je kunt nergens heen en thuis heb je inmiddels ook al alle hoeken van de kamer gezien.
Ik heb het over ziek zijn.
Nu is ziek zijn in mijn geval niet het juiste woord, maar maandag werd ik wakker met allemaal rode vlekken op mijn huid. Ik schrok me helemaal kapot en ben mijn moeder maar wakker gaan maken. Mijn moeder vertrouwde het niet waarop ze de dokter maar belde en ik kon gelijk medicijnen ophalen. Deze medicijnen moesten binnen 2 uur werken en zo niet, dan moest ik de dokter nog maar weer bellen. Afijn, na 2 uur zag het er nog steeds hetzelfde uit, maar nu begon het ook heel erg te branden/prikken/jeuken, dus moest ik langs de dokter. De beste vriend dacht aan een pinda allergie en heeft me doorgestuurd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Nu zo'n 2 dagen later, weet ik nog steeds niet wat ik heb, ga ik inmiddels scheel kijken van de jeuk en lig ik de helft van de tijd te slapen door de medicijnen.
Vanmiddag ga ik langs het ziekenhuis om bloed te prikken, hieruit moet blijken of ik werkelijk een pinda allergie heb ( wat mij zeer onwaarschijnlijk lijkt, aangezien ik elke dag pindakaas op mijn brood eet).
We zullen het moeten afwachten....
18 mrt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Links
Links, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende