een raar gevoel door haar..ff fijne reacties?:P

jaa ik ben nooit met hier.. maar me words doet t ook niet en moet het even van me afgeschreven hebben..

zij blijft voor mij een kut punt.. zij die voor mij "iets" had met M.
ik blijf hangen op de dingen die hij tegen haar gezged heeft.. en zij tegen hem. de mailtjes die ik heb gelezen.. de dingen in zijn msn naam..
ik blijf er gewoon een raar gevoel over hebben zo stom.. en dat terwijl hij nu met mij is en dat egt wel leuk gaat.. en ik daar super blij mee ben hoorr.. maar zij heeft t gewoon vies gemaakt ofzo.. zij heeft t voor mijn gevoel gewoob verpest.. door haar heb ik dit gevoel gewoon.. en zogenaamd is ze er nu al over heen? waar was t dan allemaal voor nodig..? zogenaamd hield ze heel veel van hem beteje apart na zo kort anderhalve maand ofzo.. en dan er ook zo snel weer over heen komen.. dat kan dan toch niet?

hij was dan misschien niet verliefd.. maar vond der gewoon leuk ofzo. dat neem ik maar gewoon van hem aan.. anders blijft t zo.. maar toch ergens dat wat ie in ze msn naam en alles had.. hartjes op hyves.. dat op hyves deed ie niet vor mij.. nu gaat ie met mij.. staat nix in zijn msn naam.. mja gewoon een rotgevoel en word gewoon heel oncker door haar..

en waarom? waarom? gewoon klote dus..

en toch beteken ik meer voor hem dan wie dan ook.. en ergens weet ik dat ook wel maar zij blijft een steekpunt.. als ze nou eens gewoon van deze aardbodem verdween.. maybe lucht het op.. maar goed.. dit was t wel even...

niemand snapt hier vast ene reet van.. en alleen ik zal wel de gene zijn die dit heeft ofzo.. mja tis wel even van me afgeschreven nu..

xxverliefd
15 jan 2010 - bewerkt op 15 jan 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *Joyce
*Joyce, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende