eenzaam

Vandaag weer een gesprek gehad met mijn psychiater ik had hem al twee keer eerder afgebeld omdat ik het niet kon opbrengen om naar hem toe tegaan.Afgelopen week hem maar weer gebeld en door de telefoon had hij me beloof mij tehelpen en kunnen kijken voor een oplossing. Ach hij is geen volledige psychiater hij is nog in opleiding in het kliniek waar ik opgenomen was. Tijdens de opname vroeg hij alleen dat het bewezen is dat het erfelijk is borderline en dat hij goede medicijnen kan geven en de rest moest ik het maar met psycholoog doen waar ik al eerder kwam.
Maar goed het gesprek van vandaag sloeg nergens op ging al met veel pijn en moeite ernaar toe, en het was een gesprek van 10 min ofzo. Hij vroeg hoe het ging ik vertelde het hem en het enige wat hij zie is : het is vrij normaal dat je dat zo beleefd en voelt maar ik verzekerd je dat het op tenduur over zal gaan.
Nou daar kan ik het mee doen. We hebben een vervolg afspraak gemaakt en ik kon weer gaan. Nou daar stond ik dan weer buiten Dus ik moet me niet zo aanstellen gaat vanzelf wel weer over.
03 apr 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kronkel
kronkel, vrouw, 62 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende