Eerste berichtje....

Goedemiddag allemaal!

Mijn eerste berichje in dit dagboek. Ik heb jaren terug wel eens eerder hier geschreven, maar ben daar ook weer mee opgehouden. Waarom weet ik ook niet precies... Anyway, vandaag dacht ik in eens weer aan deze site en besloot toen om weer eens even op deze site rond te kijken. Even berichtjes van de anderen te lezen... vrolijk En nu, heb ik uiteindelijk weer besloten om zelf weer eens wat in te tikken. Kan geen kwaad toch?

Bovendien vind ik het erg prettig om de dingen op te schrijven die me bezig houden. Tikken dus, in dit geval, wat ook lekker een stukje sneller gaat. Op dit moment verloopt mijn leven niet helemaal zoals ik het graag zou willen verdrietig, helaas.

Ik zal me even voorstellen. Misschien wel leuk voor jullie allemaal:
Mijn naam is Anna. Ik ben 20 jaar en kom uit Alkmaar. Ben net gefaald in mijn opleiding en nu dus op zoek naar een baan. Aanstaande donderdag moet ik een proefdagje draaien bij een kinderdagverblijf hier in Alkmaar. Ik ben benieuwd of ik word aangenomen! Thuiszitten is lekker, maar niet 3 weken achter elkaar (hoewel gemeen). Neehoor... ik ben er echt weer aan toe om weer eens wat te gaan doen en weer de doelen in mijn leven te vinden. Soms word ik 'lastig gevallen' met wat depressieve gedachten en hier wil ik dus niet weer helemaal in terugvallen...

Nou, ik schrijf morgen of strakjes nog wel even wat meer. Voor nu ben ik even wat inspiratie kwijt.
11 feb 2006 - bewerkt op 11 feb 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Anna20
Anna20, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende