Eerste verhaaltje

Jeeeuuu, vandaag heb ik een account op myDiary aangemaakt. Aangezien A het een leuke site vond. En ik dacht, tsja waarom maak ik er niet gewoon eentje ook aan?C: aangezien ik me toch altijd verveel haha. Okee wow, ik heb al 2x het woord aangezien (nu 3x) gebruikt. Normaal doe ik dat zowat nooit xD.

Vanmorgen moest ik weer eens vroeg opstaan, om 8 uur om precies te zijn. Ik moest me rapport gaan halen-.- Ik snap het niet, waren moeten we helemaal naar school fietsen om een of ander velletje papier op te gaan halen? Dat kost mij te veel tijd en energie. Ze kunnen het toch ook gewoon opsturen via de post ofzo? Zij willen graag dat we een rapport krijgen, en dan willen ze, nadat we een heel jaar lang ons best hebben gedaan, naar school laten fietsen? Voor hoelang daar te zijn? 10 minuten? Ik vind het nergens op slaan!
Maargoed, hierna was ik eindelijk thuis weer, en was kapot moe, want ik had de dag ervoor niet goed geslapen. Ik ging dus op de bank even liggen rusten. Ik was home alone thuis op een gegeven moment. omdat me ouders aan het werken waren, en me zus haar rapport ook was gaan ophalen. Ik was bijna in slaap gevallen..KWAM ME ZUS WEER BINNEN -.-' very annoying maarja wat kan ik eraan doen? Daarna ben ik tog in slaap gevallen. maar toen werd ik weer wakker want mam belde-.- Ze wilde weten hoe me rapport was -.-
Daarna was ik dus maar opgestaan en gaan eten. Hierna was ik bring it on gaan kijken. En daarna op de laptop gegaan. En nu zit ik dit verhaal te schrijven wat toch niemand interesseert c:
08 jul 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lighters
Lighters, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende