Eindelijk( gezond) zwanger na 1,7 jaar en miskrame

Hoi dagboek,

Ik vind het leuk om dagboek bij te gaan houden, gewoon leuk om later eens te lezen. Maar leuke bijkomstigheid als iemand het leuk genoeg vind om te lezen knipoog

Sinds 2009 wilde we zo graag een kindje, waren toen 1,5 aar getrouwd en hadden er al op gewacht sinds ons 26ste,

Ik was binnen 3 rondes/cycli zwanger. Alles leuk maar bij 11 weken bleek kindje al 5 weken overleden te zijn. Curretage dusverdrietig...Daarna 9 rondes proberen, en op vakantie eindelijk weer zwanger, maar ook nu was met 7 weken kindje niet gegroeid en overleed.

Onderzoeken gedaan, alles was goed.....ik legde me er bij neer en dacht, genoeg kinderen dus genoeg vrouwen die kans krijgen, het komt vast goed.

en ja hoor, binnen 4 rondes was ik weer zwangererg vrolijk en tot nu toe nog steeds. Ik ben inmiddels 14 weken zwanger, en tot 13 weken en 4 dagen heb ik me kindje gezien, zelfs in 3D, alles was goed, niets onbrak en kndje is al rond de 12 cm klein met alle organen en hartkamers en klepjes.

Ik ben ziels gelukkig dus, en het is goed gekomen. Ik heb nu net zoveel risico als iedere andere vrouw, dus ga er dan ook goed van genieten.
Heb in totaal 7 echos gehad, dus me kindje goed kunnen zien.

a.s woe voor eerst naar de verloskundige toe, spannend, en dan weekje vakantie en 28 maart de 20 weken echo. ben erg benieuwd.

Ik wil graag me zwangerschap en alles er om heen regristeren hier erg vrolijk
leu om te lezen verder.

Mocht er iemand leuk vinden me te volgen, zal ik even mezelf voorstellen.

Ben vrouw van 28 jaar, in maart 2011 word ik 29. Ben getrouwd sinds 2007 en we hebben een hond. In het dagelijks leven werk ik 24 uur, wat straks 3 dagen word, en nu 2 hele en 2 halve dagen is.

Mijn passie zijn zingen, contacten onderhouden en winkelen. Ik probeer creatief te zijn maar das moeilijk knipoog

LiefsOK!
04 feb 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Vis
Vis, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende