Eindelijk rust; zwanger tips?

Eindelijk is de rust wat wedergekeerd hier. Het klussen/verhuizen is grotendeels gedaan, het adres is overgezet en ik hoef eindelijk even niks. Het begint tot ons door te dringen dat we over een maandje of zeven een baby'tje zullen hebben (hopelijk, als alles goed gaat). Volgende week hebben we de eerste afspraak bij de verloskundige, spannend. Tot die tijd ga ik eindelijk m'n boek uitlezen, wil ik met manlief de game uitspelen waar we al veel te lang geen tijd voor hebben gehad, en ga ik dit weekend eens even lekker helemaal niets doen.

Nog bedankt voor alle leuke reacties op de zwanger post, ik heb gelukkig nog niet veel smoesjes hoeven te gebruiken, want met al dat gesjouw met de verhuizing was er van verdovende middelen toch niet echt sprake. De zeer sporadische sociale aangelegenheden die ik de afgelopen tijd wel heb gehad, leren me dat de meeste mensen het helemaal niet raar vinden als je eens een keer een sapje bestelt. Fijn, want niet hoeven te liegen is natuurlijk prettiger.

Tot slot nog een vraag aan de vele ervaringsdeskundigen hier: mijn borsten doen ontzettend pijn. Het is net of iemand er stiekem keiharde ballen in heeft gestopt, die ook nog eens veel te groot zijn voor mijn normaal gesproken bescheiden cupje. Ik heb inmiddels passende bh's gekocht, en smeer ze bij het opstaan en voor het slapengaan in met kokosolie. Dat lijkt wel iets te werken, maar alsnog, deze pijn houd ik geen zeven maanden meer vol knipoog. Wat kan ik doen?
11 jul 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Joyce__
Joyce__, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende