empty inside

Nou ik heb dus echt al een tijdje geen dagboek meer gehad, maar het ironische is dat telkens als ik echt in een kutperiode zit ik met ene begin.
Dus je kan t al raden..ik voel me zwaar kut..en heb geen idee waarom dat is het meest frustrerende eraan..alhoewel er wel een paar dingen zouden kunnen zijn..(zoals school enzo).. maar niet echt zware dingen..
Maar heb steeds vaker de vraag in mijn hoofd: is dit het nou?? is dit het leven?? (HEB GEEN ZELFMOORDNEIGINGEN hoor!!) maar ik ben 18 en het leven zou toch wel wat meer moeten hebben dan dit..ik ben echt zo'n posterchild voor het krijgen van iets leuks of leuke gebeurtenis en daarna krijg ik dubbel iets kuts terug..dit is telkens zo..the story of my life zeg maar verward.. Hehe ik voel me nu op dit moment zo'n zeurderig self pity meisje (hoop dat t niet al té overkomt)..
Ook de buitenwereld ziet mij totaal anders..ben het blije meisje..dat sterk in der schoenen staat en doet wat ze wel en zelfverzekerd is..maar van binnen voel ik me totaal niet zo..
Ik heb de beste vriendin die je je had kunnen wensen totdat ze een vriendje kreeg, ze zijn elke dag samen, en mijn tijd met haar word ook steeds minder verward maar ja..ik ga er niet tussen zitten he..
Nou ben ik t tenminste kwijt en was wel curious of er meerdere mensen zijn die dit ook hebben

Kus
11 jul 2005 - bewerkt op 11 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Misfits
Misfits, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende