Erg smsje

Okee ik zal allemaal maar even uitleggen ..
Ik en mn vriendje hebben in de maand dat we hebben zo ong. 20x ruzie gehad ..
dus ik zei gister zo tegen hm van ja tis even beter als we elkaar misschien een weekje niet zien .. want die ruzies heeft ook geen zin ..
Naah okee .. dus hij amal al meteen dattiej me miste enz ..
En toen 's avonds weer ruzie ..
Toen kreeg ik een smsje van hem met Heey schat, ik wil nog even zeggen dat ik veel van je hou en je nooit kwijt wil xxx M ..
Dus ik wist niet wat ik moest terug sturen t was 1:20 dusjaa ..
Mn vriendin was bij mij was heel gezellig btw ..
En ik wist niet wat ik terug moest sturen dus ze zegt zo moet je dit sturen en had ze t getypd zo voor de grap want we hadden gewoon een beetjee grote lol ..: Heey schat, ik haat je met heel mn hart!! xx je meisje ..
en ik ben dan weer zo'n iemand die dan mn vriendin wil laten schrikken door t zogenaamd te gaan versturen .. het ook ECHT te versturen .. Want ik d8 ik moet zn nummer nog zoeken dus dan kan ik net doen alsof ik zn nummer kies bla bla bla .. en wat blijkt hoefde ik zn nummer niet meer te zoeken en verzond hij m meteen ..
Echt keii zielig maar we moesten keii hard lachen .. toen kreeg ik weer terug waar slaat dat op dus ik zo hemaal kut en weet ik veel .. en ik stuur zo iets terug .. en ik krijg terug je haat me met heel mn hart? waarom heb je t gemaakt? wat heb ik gedaan? .. En toen ik zo KUTT!!! .. ik zo t was een grapje het was niet de bedoeling te versturen en we menen het zoiezo niet het was niet eens de bedoeling om t te maken .. kreeg ik terug erg grappig, zie je niet hoeveel pijn je me doet en toen heb ik 3 smsjes terug gestuurd kreeg niks terug .. amal sorry en dat t me speet en hij had tussendoor ook amal gebeld wat denk je om 2:15 belt hij nog keer .. dus wij opnemen amal sorry .. mn vriendin had m eerst aan de telefoon kreeg ik m aan de telefoon .. dus ik kreeg zo bijna een lachbui omdat we gewoon zo melig waren geworden .. maar door die lachbui klonk ik wel huilerig.. en hij zo ja maakt niet uit .. en toen hing hij zo op met : hou van jou en ik zo ja ik ook van jou .. en toen doei schat ik zo doei ..

Maarjaa erg lang verhaal maar tis echt KAI zielig ..blozen Want onze bedoeling was t NOOIT geweest
10 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *sChatje*
*sChatje*, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende