Even een uitbarsting

Oké, ik ben even heel boos.
Een vriendin mij en ik doen vaak dingen samen. Zij woont in Groningen, ik in Limburg, maar dat maakt niet uit, als we allebei een dagje niks te doen hebben, gaan we iets leuks doen.
Nu heb ik ongeveer twee maanden geleden een best groot bedrag voor haar voorgeschoten, wat ze me terug zou betalen (ze vond het sowieso niet fijn om schulden te hebben, zei ze). Ik zei dat het niet uitmaakte en dat ze maar zou kijken wanneer ze het terug zou betalen.
Zo'n twee weken geleden had ik het nog niet terug, dus zei ik voorzichtig tegen haar dat ik dat evengoed nog zou moeten krijgen. "Oh ja, sorry, helemaal vergeten. Ik ben nu niet thuis maar morgen wel, dan maak ik het morgen naar je over", is wat ze zei. Nou oké.
Maar ik heb het geld nu dus nog steeds niet. En op zich maakt het me niet uit als ik het pas over een tijdje krijg, want ik heb het niet nodig, maar ze doet het gewoon niet. En ik vind het gewoon ontzettend rot om steeds te moeten zeggen dat ik nog recht heb op dat geld. Ik heb het idee dat dat niet echt goed is voor onze vriendschap, omdat ik het idee heb dat ze me nu steeds negeert. Niet reageren op smsjes, dat soort dingen. Op msn is ze voortdurend afwezig, of ze is werken, of ze is gewoon weg. Terwijl ze eerst áltijd op msn was en ze ook meteen reageerde op mijn smsjes.
Ik weet echt niet wat ik nu moet doen verward. Ik zie haar 9 februari weer, en ik heb voor haar verjaardag eind februari een kaartje liggen voor Guus Meeuwis, waar ik dan samen met haar heen wil gaan. En daar wil ik ook echt met haar naartoe, want ondanks deze shit heb ik daar wel veel zin in.

Iemand die me kan helpen hiermee? Wat moet ik doen? Want als ik erover begin bij haar, krijg ik wazige reacties terug waarna ze me vervolgens gaat negeren... en daar heb ik natuurlijk helemaal niets aan.

Hmpf. verward
30 jan 2008 - bewerkt op 30 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Tiamo
Tiamo, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende