Ex from St. Maarten.

De dag gaat sneller als ik naar Radio 88 Rockorsou luister via i-net, ben ik achter! erg vrolijk
Kan ik wat papiamento oefenen enzo ook.

Ik moet nog zeker 5 kilo afvallen voor we daar zijn. Maar ja, waarom eigenlijk, als ik daar kom, ben ik slank vergeleken met. haha Maar m'n abonnement op de sportschool betaal ik ook eigenlijk voor niets. Maar ik doe 't best goed. Ik ben gestopt met 3 scheppen suiker in m'n thee. Dus...dat.

Maar ja, dan moeten ze wel opschieten daaro! Oef, als die tornado's maar wel bij de bovenwindse eilanden blijven, want volgens mij kan je mij wegvegen van angst als zoiets gebeurt. Pff, ik was ook niet zo stoer tijdens de onweersbuien in Afrika! hahaha WATJUH! Hopen voor de mensen daar dat Tornado Earl zich een beetje gedraagt. Spannend voor ze. Eigenlijk wil ik K. dan even mailen, maar lijkt me niet zo slim en origineel, dat doet iedereen natuurlijk want iedereen denkt aan hem als ze St Maarten horen.
Of toch...?knipoog Oh well, it's been 5 years already! Waarom blijf je aan iemand denken ookal ben je happy in je nieuwe leven? Kan iemand dat even uitleggen? Hij zal vast niet meer aan mij denken haha Maar goed, I love my other boyz way more!!!

Even naar buiten, heb zin in appeltaart-yoghurt!! nahnah






30 aug 2010 - bewerkt op 30 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Amanda B,
Amanda B,, vrouw, 49 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende