Examen? Welk examen?

De avond voor het examen had F. heel lief gestuurd: 'niet te druk maken. zal echt voor je duimen. heus! ga nu snel slapen, zorg dat je een beetje bent uitgerust.' en ook, dat hij een briefje bij de monitor had gezet, zodat hij niet zou vergeten om mij wakker te bellen.

Ik weet niet wat iedereen heeft lopen duimen, maar gisterochtend was 1 grote nachtmerrie huilen
Had amper 3,5 uur geslapen toen F. me om 6 uur wakker belde (zoals beloofd). Zijn stem horen is wel een genot. Opgestaan, aangekleed, hond uitgelaten, dieren gevoerd, een pot thee gezet en even achter de PC gekropen om nog wat mailtjes te beantwoorden.
Moest om 10 uur in Nieuwegein zijn dus had nog redelijk wat tijd.

Om 8 uur zie en hoor ik tot mijn schrik dat er 6 km file staat op de A2.
Ik besluit het risico niet te nemen en spring in de auto. Dan ben ik maar wat te vroeg.

Helaas... een idioot kon niet rijden en had een ongeluk veroorzaakt. boos Om half 9 kwam ik in de file (die inmiddels al 13 km was) en heb daar meer dan een uur in vast gestaan. Kwart voor 10 kwam ik er eindelijk uit. Het was duidelijk: ik zou nooit om 10 uur in Nieuwegein zijn.

Het bureau Opleidingen gebeld hoe ik nu verder moest handelen. Oh, ik kon gewoon naar binnen gaan en beginnen met het examen. Het zou alleen wel van mijn tijd afgaan verward

Een uur is duidelijk té kort voor zo'n examen. Had in die tijd 41 van de 100 punten weten te beantwoorden. In het beste geval heb ik dus een 4,1. Ik kon wel janken! Dat wordt in juni de herkansing doen.

En vrijdag maar om 7 uur van huis wegrijden... Just in case.
11 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van CJ
CJ, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende