ff van alles wat -

ik moet gewoon wat dingentjes kwijt, omdat het kan ;D

--- Ik ga - gelukkig - weer super veel met R. om, het is gewoon me beste vriendinnetje,
en baalde ook enorm toen we ruzie hadden, nu spreken we elke dag af, en gaan we samen naar Noordwolde,
afspreken met die leuke mensjes vrolijk

--- zoals ik in het vorige verhaal al zei, mijn ex is weer vrijgezel, en dat zie ik als mijn kans om hem terug te krijgen, sinds het uit is mis ik hem elke dag, en denk ik vaak na ; hoe zou het zijn als we nu nog hadden, dan hadden we nu zolang, en was ik dan nu bij hem, of hij bij mij...

--- aankomend weekend word super ! Dan hebben we weer familie weekend van mijn papa's kant, dus zie ik al mijn nichten en neven, en ooms en tantes weer die ik verder nooit zie, alleen met familieweekend, dus 1 x per jaar ! Lekker weekendje met zn alle op de camping!

--- ruzie met me andere twee beste vriendinnetjes, uit brabant, het gaat helemaal nergens over, maar ik baal er behoorlijk van. Ik kwam daar bijna elke vakantie, en heb daar ook andere vrienden wonen, als ik daar niet meer heen kan, heb ik wss geen slaapplek, en kan ik daar dus niet meer heen, wat betekend dat ik al mijn andere vrienden OOK nooit meer zie (waaronder me ex.... )

--- Afgelopen weekend een jongen leerde kennen, eerste indruk - leuke jongen.. alleen, hij heeft al een vriendin... 'savonds hadden Rachel en ik met marinus en stefan(die jongen) afgesproken, ze namen nog een vriend mee, Riley. Gezellig wat wezen praten, wat drinken, jointje, goodlife toch. Stefans vriendin belde, of ie thuis wou komen, hij ging dus weg.. Verder nog wel super leuk gehad met Riley en Marinus. maar achteraf begon Stefan tegen me te praten, dat ie me wel zag zitten, en een leuke meid vond, blablabla, ik vond wel leuk natuurlijk, vond hem ook wl leuke jongen.. hij zei dat hij het uit zou maken met zn vriendin, want daa dacht ie al langer overna. Ineens krijg ik allemaal haat whatsappberichten van zn vriendin, dat ik niet moet stoken, en al die onzin, terwijl IK juist heb gezegt ; ik ga niet met jongens met een vriendin, en ja, vind jou ook wel leuke jongen, maar meer ook niet.. ik duwde het van me af om zo te zeggen.. en nu komt Stefan aan, dat ik loop te stoken, en dat ie geen contact meer met me wil niks... Beetje raar, beetje jammer, maarja, als het zo moet.




Nouja,dit wou ik gewoon even allemaal melden, sorry als het on-interessant was,
graag gedaan als je het leuk vond om te lezen ahah !

Liefs. x
30 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van hetislaura
hetislaura, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende