First Little Story

M'n eerste verhaaltje, finallynahnah


Mijn dag vandaag:

Kwart over 8 m'n bed uit om vervolgens om 9.05 de trein te halen naar Amsterdam Sloterdijk (heel vervelend) Stap de trein in half slapend, loop ten eerste al bijna een vrouw om ver omdat zij er zo nodig door moest met een huge koffer. Ik ga daarna zitten en ja hoor komt er weer een een of andere vent naast me zitten die zich de hele reis mij geergerd aan zit te kijken omdat ik mijn muziek maar een beetje te hard had staan. Daarna ben ik in slaap gevallen en werd bij de tunnel van sloterdijk wakker en loop met m'n suffe half slapende hoofd naar school toe...

Toen even ong 20 min naar school gelopen naar het MA College, ja leuk bah!) klote school..
Kom op school aan blijken er geen computers meer vrij te zijn terwijl ik nog echt wat dingen moest printen dus ik iemand van z'n mac afgetrapt heb en ben daarna rustig gaan printencool! Daarna weer naar huis gegaan, want eigenlijk had ik geen zin meernahnah (ben nogal luicool!)

Toen even met een meisje uit m'n klas door naar Alkmaar Noord gereisd om mijn fiets te halen (zij was met de bus naar het station gegaan) moest ze op mijn fiets, die veel te klein was (zij is 1,90 en ik 1,64 ofzo) naar de mediamarkt fietsen met al onze GLA troep dus die fijne koffers enzo om eindelijk een webcam te halennahnah natuurlijk de goedkoopste gehaald ghehe.
Ben daarna in de tuin gaan liggen en er niet meer uitgekomen, het was zulk lekker weer!!
Dit was dus wel een hele boeiende dag NOT..

:Liefs:

08 jun 2006 - bewerkt op 08 jun 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mrsje
mrsje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende