GVD tering tyfus

Beste Mariska,

Hier ben ik niet blij mee en kan ik ook niet langer accepteren: het kan niet zo zijn dat je je verslag in deze mate prioriteit geeft boven de werkzaamheden die gewoon moeten gebeuren. Zeker als ik aangeef dat er tijdsdruk is, dan heb ik daar ernstig problemen mee.

Ik heb veel begrip voor het feit dat je niet lekker in je vel zit en heb daarom ook aangegeven dat ik je graag ruimte wil geven om daar mee om te kunnen gaan. Ik denk echter dat het niet halen van deze deadline helemaal niets mee te maken heeft, maar gewoon een kwestie is van verkeerde prioriteiten stellen. Als je namelijk meteen na mijn verzoek met de logoconcepten was begonnen, dan was er ook alle tijd en ruimte voor ECN SARA geweest.

Ik hoop dat je goed begrijpt dat ik dit niet meer wil merken. Ik zal daarom ook in de resterende stageperiode strakkere eisen stellen aan je werkzaamheden en dagindeling.

A. De werkweek heeft 38 uren. Die zul je met ingang van maandag a.s. ook gewoon moeten werken. In geval van een volledige werkdag heb je de ruimte om een half uur lunchpauze te nemen. Elke dag van 9.00 tot 17.00 uur werken (een werkdag van 8 uren) zou dus betekenen dat je op maandag 2 uur later kan beginnen. Wil je de maandagochtend vrij hebben, dan zul je dat in de rest van de week in moeten halen, bijvoorbeeld door iedere dag tot 17.30 uur te werken. Mocht je vrije dagen willen opnemen, dan wil ik dat je dat minimaal een week van te voren aanvraagt en ook even bij Jolanda checkt of je die ruimte nog hebt.

B. Werkzaamheden aan je verslag mag je voortaan inplannen in het laatste uur van een volledige werkdag. Redt je het niet in die tijd, dan zul je daar gewoon (zoals het ook eigenlijk hoort...) je eigen tijd voor in moeten ruimen.

C. De rest van de tijd wil ik dat je besteed aan activiteiten voor Art Profound. Danielle en ik zullen zorgen dat er voldoende werkzaamheden voor je komen te liggen. Ik verwacht van je dat je daar ook met de nodige aandacht en energie aan werkt. Zoals je weet ligt mijn kwaliteitseis hoog (zoiets simpels als de naambadges voor Music in Me ligt gezien de verhouding beschikbare tijd en behaald resultaat bijvoorbeeld ver beneden peil). Daar hebben we het in het voortgangsgesprek uitgebreid over gehad. Te snelle tevredenheid zal ik dus ook niet meer accepteren.

D. Aan het einde van de dag wil ik een lijstje van werkzaamheden via de mail ontvangen, waar in vermeld staat welke werkzaamheden je hebt gedaan hoeveel tijd je daaraan besteed hebt en wat het resultaat is. Je kunt daarvoor deze lijst gebruiken:

1. Opdrachtgever: ARND
2. Opdracht:
3. Begin- en eindtijd:
4. Resultaat:

Let dus bij aanvang op de tijd en hoe laat je daarmee stopt. Direct na afronding van de betreffende klus vul je de lijst aan. Dit voorkomt dat je aan het einde van de dag in tijdnood komt en het ook niet meer exact weet. Excuses voor het niet toesturen van deze daglijst zal ik niet accepteren. Aan het einde van de week tellen we het aantal gewerkte uren op en weten we of je de week erop werktijd in moet halen.

Als je vragen hebt over bovenstaande 4 punten met betrekking tot je dagindeling, dan hoor ik dat graag. Anders neem ik aan dat het duidelijk is.

Mocht je het niet aankunnen om je werkzaamheden op deze voorwaarden uit te voeren, dan denk ik dat je dat zo spoedig mogelijk aan je stagebegeleider van school te kennen moet geven opdat hij je kan adviseren wat je het beste kunt doen.


Groet van Roy




fijn ik dacht dat het wat beter was!!!! bah!
18 mei 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mrsje
mrsje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende