Frustratie

Ik ben gefrustreerd. En het zijn allemaal van die kleine dingen waar ik me normaal gesproken nooit druk over zou maken.
De cursus voor mijn nieuwe werk heb ik nog steeds niet kunnen doen omdat ze mijn naam verkeerd hadden ingevoerd in mijn inlog gegevens. En nu kan ik nog steeds niet inloggen omdat ik het volgens die stomme site te vaak geprobeerd heb. En de man die het voor me kan oplossen maild maar niet terug dus het schiet niet op zo. En woensdag moeten ze al weten of ik door die cursus ben gekomen want dan begint de interne opleiding.
Zit op de pc van me zusje, die is zo lief geweest om een apart account voor mij te maken, maar dat toetsenbord doet moeilijk alsof het een eigen wil heeft. Oja en het scherm wiebelt want hij zit los.
Thuis ook weer gezeik met me ouders. Het klinkt heel lullig maar soms wou ik gewoon dat ze gingen scheiden, dan kunnen we tenminste weer gewoon door zonder een hoop moeilijkmoeilijk en gezeik. Nou is me moeder weer van streek en me pa zegt geen woord. Heel gezellig dus.
En tot slot vertikt mijn vriend het om zn eigen achterlijke gedrag onder ogen te zien. Hij zou gister naar me toe komen, gezellig. Belt om 1 uur op dat ie alleen nog even moet douchen en dan naar mij toe komt. Hij zou er over een uurtje zijn.
Nadat ik mijn halve middag verspilt had met wachten op hem ben ik mijn kamer maar gaan opruimen. Om half 4 gaat mijn telefoon. "Hey lieverd. Jah zoals je ziet ben ik íéts later. Ik MOEST met mijn ouders mee wandelen.Maar ik kom er nu aan." Waarop ik heb geantwoord:"Jah hoor, doe geen moeite. Ik vermaak me prima zonder jou."
En dan opeens is ie teleurgesteld.
Donder op zeg! Je hebt toch een godvergetenf*cking telefoon of niet?! Je kan toch bellen als je wat later ben of als het um gewoon helemaal niet gaat worden. Tuurlijk niet. Laat mij maar weer wachten zoals altijd. Nou jongen, ik wacht niet meer op je. Mijn leven gaat ook door, met of zonder jou aan mijn zijde.

Tjah en verder geniet ik vandaag gewoon van het ter beschikking hebben van een pc. Dus schrijf hier wat, ga zo maar eens rondkijken op hyves en ondertussen kijk ik hier en daar wat filmpjes over 2012 of luister wat muziek.
Ik ga maar sparen om mijn eigen pc te laten maken want ik mis de vrijheid van het internet toch wel een beetje.

Nou, dit was het zeikuurtje weer. Het volgende verhaaltje word weer vrolijk erg vrolijk
Xx
09 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *~*Lil*~*
*~*Lil*~*, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende