frustrating

wat ben ik blij da ik dit dagboek online heb gevonden. ik heb de laatste tijd een hekel gekregen aan het schrijven. ik hoorde deze site van n vriendin!
maar ik word de laatste tijd gewoon gek van mezelf! het lijkt wel of ik iedere jongen leuk vind! ik zal het eens opschrijven:
paul, frank, jerom, guy... en de rest die ik tegenkom! bah!
veeetttt irritant! frustrating.. maarja.. gaat ook wel weer over denk ik.. ik denk dat ik gewoon nooit ga trouwen, volgens mij hoe ik dat nooit vol! zo lang met 1 iemand samen! maar een bruiloft lijkt me soooo leuk!
maar goed, ander onderwerp: t loopt helemaal niet zo lekker meer tussen mij en angele.. ik weet niet wat t is, maar ze doet erg vreemd.. alsof ze me niet meer zo aardig vindt. blegh.. ik zie t allemaal wel
waaa ik hoor net van mieke (wick's vakantievriendinnetje) dat guy me leuk vindt. das n vriend van wick, maar hij woont in eindhoven! ahh maar ik hoop echt dat dat waar is! hij was vorige week bij wick en toen hebben we zooo gelachen samen! de hele tijd zitten dollen enzo, doen alsof we knetttterende ruzie hadden, echt heeel leuk! ahhh dit vind ik echt heel erg leuk nieuws! ik hoop zooooo dat het waar is! waaa verliefd!! haha, dit soort acties bedoel ik nou he.. ik vind t nu echt n heeeele leuke jongen, maar dan zul je zien, al heb ik eindelijk wat met hem, hou ik t toch binnenkort niet meer uit.. o ben ik nou eenmaal en daar word ik gek van !!
nou, we zullen zien!

ik vind dit echt n perfecte uitvinding, mydiary.nl!! jeahjeahjeah!!
ik ga maar weer stoppen, want ik schenk haast geen aandacht aan de mensen met wie ik aan het msnnen ben! cool!

kuuussss jeanne
10 sep 2003 - bewerkt op 10 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van la anne
la anne, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende