*gaat goed met dat eetdagboek*

De titel dient ironisch opgevat te worden. Ik vind nauwelijks de tijd om allemaal op te schrijven wat ik allemaal naar binnen schuif. Meestal som ik het in mijn hoofd op, en dan schrik ik me lam wat ik in een dag naar binnen werk en dan verbaas ik me erover dat ik niet meer weeg dan ik nu weeg!

Vandaag was weer een rotdag, qua eten dan. Om 8 uur mijn warme bedje uit gedrild door een wekker die afging. Snel gedoucht, en de auto ingesprongen naar een of andere aftandse sporthal waar nog de centrale verwarming moest worden uitgevonden. Onderweg nog een dubbele boterham met light jam naar binnengewerkt (ja goed zo!). Ik ging iemand aanmoedigen, je weet wel hoe dat gaat, je zit op zo'n laagbijdegronds bankje compleet weg te bevriezen. Na 2 en een half uur was het afgelopen en ik had honger,

Wat ga je dan lunchen? De menulijst uit de kantine: broodje bal, broodje kroket, friet, frikandel en een tosti... Pff! Dan maar even doorhongeren. Tot zo'n moment komt dat je echt helemaal gek wordt van de honger. En die frituurlucht wil ook niet echt bijdragen het hongergevoel weg te laten ebben. Gelukkig redde iemand mij uit de brand met een volkoren sultana (ook niet echt gezond te noemen, maar goed het bevat in ieder geval minder dan 200 calorieën en weinig vet), en nog iemand wist kaptein koek uit het diepst van haar handtas op te diepen. Later op de dag nog 3 van die mini celebration bounty's gesnaaid (FOUT!) en net nog een appel (poging tot gezond doen?) en twee plakken ontbijtkoek (FOUT!).

Straks gaat vriendlief iets wokken met groenten en kip dus da's in ieder geval onder de 500 calorieën.

Van het weekend nog even met mijn zus gesproken. Mevrouw Holoog kan ik haar beter noemen. Om even te schetsen hoe het niet moet: ontbijt met sigaretten, luncht met sigaretten en een cup-a-soupje en dineert met twee droge boterhammen... Het is haar wel aan te zien moet ik zeggen. Bah! Waarom mensen zo hun gezondheid moeten ruïneren?

Voor mij nog 3 kilo te gaan...
28 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van crackertje
crackertje, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende