dag 1 *(vr)eetdagboek*

Ik heb nogal een lange aanloopperiode nodig, een aantal onwelvallige beelden van de passpiegel én de op rasse schreden naderende zomer om dan toch eindelijk mijn eigen dieet & excercise programma op te zetten.

Je moet je bewust worden wat je elke dag naar binnen stouwt, en een goede methode hiervoor is het opschrijven. Zondag is nog lang niet voorbij maar ik begin alvast, later vul ik het wel aan...

ontbijt

1 banaan + 3/4 banaan (koolhydraten nodig voor de workout). Hoeveel calorieën zijn dit er nu? Ik rond het maar naar boven af, dan zit je altijd goed (200 cal.).

exercise
460 calorieën verbrand. *applausje*. Toch nog 40 minder dan beoogd.

Gisteren begon ik goed maar eindigde desastreus. 150 gram kwark naar binnengewerkt, en dan hebben we het niet over die gore (maar weightseize goede) optimel kwark, maar van die volle kwark geladen met suiker en vetten. En nog een paar dropjes (stuk of 15). Dat is dus ook de reden om vandaag te beginnen.

Ben er ook nog serieus over na aan het denken om helemaal vegetariër te worden. Ik eet alleen nog kip en soms een beetje rund. Mijn vriend zal me dan wel helemaal killen denk ik.

Nog hier serieuze kandidaten voor het afvallen? Ik sonjabakker niet, ik doe geen ATkins maar doe mijn eigen dieetje (een combi van het veel fruit + groente + bewegen tot je er practisch bij neervalt). Probeer drie keer per week naar de sportschool te gaan. Dat moet lukken aangezien dat ding aan de overkant van mijn voordeur ligt!

Gisteren gewogen, woog 48 kilo. Nog drie eraf. En iemand die het waagt op te merken: wat is nu drie kilo? Accepteer je lijf! Dat station heb ik al jaren geleden gepasseerd (werkt niet!).

*update* 18:02

lunch

3 boterhammen met kipfilet (340, gezien de hoeveelheid kip...)

1 muesli reep (zo'n sugarfree ding van 82 calorieën)
weer een paar dropjes.....(duurde erg lang voordat het eten klaar was, 200 calorieën)

diner

aardappels en kip op z'n surinaams
kouseband
komkommer (672 calorieën)

Kom ik vandaag op een totaal van ongever 1500 calorieën. Hmm niet goed, maar ook niet slecht gezien de hoeveelheid beweging. Moeten er eigenlijk 1200/1300 zijn.


21 jan 2007 - bewerkt op 21 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van crackertje
crackertje, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende