Gebruiksaanweizing oplossing ??

Ieder persoon zit anders in elkaar. Wat een geluk, anders was het leven wel saai. Toch vraag ik mij persoonlijk, waarschijn meerde mensen, af: Waarom is het niet gemakkelijker?
Als ik van de buitenkant al kan zien hoe iemand is, dat is veel makkelijker. Als je van de buitenkant ziet hoe je met die persoon om zou moeten gaan, dan kon iedereen aardig tegen elkaar zijn. Daar zitten uitzonderingen tussen, waardoor het leven nog steeds niet saai is/wordt.

Maar zeg nou zelf, je hebt altijd wel personen waar je niet mee overweg kan. Natuurlijk heb je ook mensen waar je mee om zou willen gaan, maar het lukt je niet. Waar komt dat toch door?

Iedereen doet zijn/haar best om zijn doelen te bereiken. Om vrienden te maken. Om sterk in het leven te staan. Waarom lukt het de een beter dan de ander? Het zijn vragen met open antwoorden. Vragen waar iedereen anders op reageert. Deze meningen horen erbij, toch blijft het een struikelpunt. Je zult nooit achter het antwoord komen. JIJ BENT HET ANTWOORD. Je vult je eigen antwoorden onbewust in. Altijd zoek je bij anderen hulp, toch is het bij ieder persoon weer anders. Iedereen zal je ander advies geven. Wat moet je nu?

En als ieder persoon een gebruiksaanweizing had? Hoe zou het dan zijn. Je mag de gebruiksaanweizing alleen lezen als het nodig is. Voor anderen blijfg hij dicht.
Super handig, je weet meteen wat je in situaties moet doen voor de ander.

Helaas is het leven niet zo.
We zullen het allemaal moeten beleven om beter te worden.
We zullen allemaal leven met vage antwoorden en vraagtekens.
Toch vind ik een gebruiksaanweizing erg fijn.

Ik heb al een gebruiksaanweizing. Iedereen die hoort te weten hoe ik ben, die krijgt het te horen. Helaas zit niet iedereen zo in elkaar.
Wie is de volgende?
25 mrt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Timeless
Timeless, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende