geen idee hoe ik de titel moet noemen...

Het loopt niet makkelijk tussen mijn pleegouders en mij.
Dat vind ik echt ontzettend jammer. Want ik vind ze verder echt heel aardig!!

vorige week gingen ze op vakantie, maar dat weekend daarvoor hadden ze met mij afgesproken dat als ze op vakantie zullen gaan mij dat vertellen en dat ik het weekend ook mee mocht.
alleen kreeg ik vrijdag voordat ik trg ging pas een berichtje dat ze weg gingen.:' heey wij hebben een vakantie kunnen regelen daar ligt de sleutel red je maar'. terwijl iedereen al wist dat ik niet mee kon/mocht fso, wist ik het nog niet. en ik heb al zon wantrouwen in mensen. maar toen ik dat op haar hyves las, dacht ik dit is een goede oefenong voor me dat ze wel te vertrouwen zijn, maar voor mijn gevoel heeft het mij een bevesteging gegeven van niet. ik weet ook wel dat een deel ook aan mij ligt... maar laat ze dan gwn zeggen dat ik niet mee kon en wat eerder want ze weten dat ik niet veel geld heb en dan ineens allerei dingen moet regelen om naar huis te kunnen. ik wist überhaupt niet waar ze waren. Maargoed..

afgelopen vrijdag waren ze trg, en toen begon ze erover. alleen ze legde het terug bij mij. dat ze mij uit de tent wilde lokken.. maar als ik op vrijdag zn berichtje krijg, denk ik automatisch dat ik niet mee mag en ik ben gewoon te schijterig geworden om voor me zelf op te komen, omdat mijn pleegmoeder soms nogal heel fel kan reageren... dus ik heb half kunnen uitleggen waarom ik dat dacht, maar toen moest mijn pleegmoeder de kinderen zoeken en hebben we het er verder niet over gehad. Dat vond ik wel jammer. misschien morgen nog en anders 1 sep. dan hebben we systeem gesprek.

verder waren de afgelopen therapiën heel zwaar! 2 vrouwen mosten afscheid nemen. een moest naar gesloten. Gedwongen en dat roept heel veel beelden en herinneringen bij me op. en de ander moet over 2 weken weg. ook over mijn verleden ingebracht en pleeggezin. wat van alles in mij los maakte!! en een beleidsgesprek gehad voor iemand anders die eigenlijk weg moest, maar we hebben de staf kunnen overhalen dat ze nog een proeftijd krijgt van 3 weken!!


06 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van suusheart
suusheart, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende