Geen relatie maar wel sex...

C is de meid die ik leuk vind. Zit regelmatig nachten lang met haar op msn. Ze is niet verliefd op mij en was laatst zelf boos op mij omdat ik haar crush zat af te zeiken....

Volgens mij heeft ze het me ondertussen wel vergeven, was ook niet bijster slim van me natuurlijk. We hebben het uitgepraat. Kwam er op neer dat zij verliefd is op iemand die niet verliefd is op haar en ik ben verliefd op haar terwijl zij niet verliefd is op mij... wat is het toch allemaal wer ingewikkeld.

Maar het gesprek ging verder... begon met een beetje dom doen over dat ik haar nog eigenlijk wel een keer wou zoenen enzo. Later kwamen we er op dat we wel gewoon sex met elkaar zouden kunnen hebben... bedoel we houden allebei van sex en zijn niet vies van elkaar.

Sex zonder verder gezeur van relatie enzo... Nouja lijkt me prima eigenlijk. Maar dacht dat ze gewoon een beetje met me zat te spelen, op msn kan je veel dingen zeggen. Heb haar meerdere keren gevraagt of ze het nou serieus bedoelde. Elke keer zei ze van wel... buiten mijn verlieftheid om zijn we toch redelijk goede vrienden dacht ik zo, dus als ze iets zegt vind ik dat ik dat moet kunnen vertrouwen. nahnah

Ik ben er in ieder geval wel voor in.

Maar gister nadat we naar de kroeg waren geweest had ik haar naar huis gefietst. Na mijn vraag of ze het nou echt serieus bedoelde zei ze:

'kweenie, ik zie wel'

Wat is dat? betekend dat gewoon nee? zou flauw zijn......verward
05 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lipje
Lipje, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende