geheimen bewaren

het kost echt moeite geheimen bewaren. natuurlijk hangt het van het geheim af hoeveel moeitje je dr eigenlijk voor moet doen. maar grote geheimen, dat is echt kut.
zo weet ik van twee vriendinnen van mij dat ze al ontmaagd zijn. (van elkaar weten ze het niet). het is best moeilijk om dat voor je te houden. als ik het er dan met de een over heb wil ik zeggen: ja en die zei dat blablabla... maar dat gaat niet, want dan veraard ik de ander.
eigenlijk hoeft zoiets niet een geheim te zijn. maar ik vind wel dat ze het zelf moeten vertellen als ze het willen vertellen. ik weet het dan omdat ik het gewoon gevraagd heb, maar omdat ze het mij ook wel wilden vertellen. het is ook wel fijn, dat als ik dan aan de beurt ben, dat ik dan bij m'n vriendinnen met 'ervaring' advies kan vragen (haha dit klinkt echt zoals in tijdschriften). ik moet me alleen constant inhouden, niets er over zeggen waar mensen bij zijn die niets horen te weten. maar ik vind dit een geheim dat de moeite waard is om het te bewaren. kleinere geheimpies, zoals dat vriendin jongenX leuk vind, is natuurlijk ook niet leuk als ik die zou verklappen maar het maakt minder impact.
eigenlik heb ik er zelf om gevraagd... ik vroeg ernaar... dus nu moetik met de gevolgen zittenknipoog maar ik ben toch blij dat ze het me verteld hebben.

x seduce
01 nov 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Seduce
Seduce, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende