Geregel...!!

My god, wat een geregel als je gaat scheiden... zakelijk en emotioneel is het een zware taak. Helemaal als je kids hebt en ook nog eens van een van je kinderen gescheiden wordt.... terwijl hij maar een muurdikte bij je vandaan is.... Even voor de duidelijkheid... De oudste 2 (meisje van 6 en jongen van 7) zijn van mij en mijn "oude" ex. De jongste (jongen van 4) is van mij en mijn "nieuwe" ex. Hmmm... klinkt wel erg eeuuhhh.... geef het een naam....bah!
Denk over mij zoals je denken wilt.... ik doe mijn best en het enige waar ik aan denk is het beste te doen voor de kids... maar merk dat ik wel goed op weg ben en ook weer aan mezelf ga denken. Heb net boodschapjes gedaan en een tijdschrift meegenomen.... had ik al in jaaaaaaaaaren niet gedaan.....!! Voordeel van alleenstaande moeder????

De scheiding is ingediend bij de rechtbank, ik heb toeslagen en wat al niet allemaal aangevraagd. Het huis staat op mijn naam.... De spullen van de jongste en mijn ex zijn uit huis verdwenen.....

Gister 4 katten weg gebracht naar een boerderij waar ze het heel goed zullen krijgen en een van mijn honden naar een vrouwtje gebracht die hem toch al heel graag wou hebben.
Het doet pijn... maar ik heb er geen tijd voor, kan ze geen aandacht geven.....

SCHEIDEN DOET LIJDEN.....!!!
Maar ik heb alle vertrouwen in de toekomst.

Nu een bakkie leut en ff relaxen.....

xx
Esmie
30 aug 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Esmie
Esmie, vrouw, 54 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende