geschiedenis aan het uitwissen?

Vandaag op school een interessante discussie gehad met maatschappijleer, over discriminatie, en over infrastructuur en bla bla bla..
Nou zat ik op de fiets naar huis en op mijn weg naar huis kom ik langs een braak liggend terrein eerst stond er een bunker en dingen van de WO II best wel interessant (ik ben erg geïnteresseerd in dat soort dingen) ik had er altijd al wel is binnen willen kijken, maar ja is er nooit van gekomen helaas.

Nou ree ik daar vanmiddag op me fiets langs en dacht nou ja dat is ff lekker de moskees worden in Nederland de grond uit gestapt (in elke stad vind je er wel 1 of meerdere) en hier wordt gewoon de sporen van de geschiedenis van eigen land uitgewist voor een bedrijven terrein wat er toch nooit komt..

Ik wil niet discriminerend zijn hoor..

Maar vind het gewoon een beetje raar, dat we bezig zijn om de geschiedenis uit te wissen terwijl dat eigenlijk best wel belangrijk is om nooit te vergeten en om nooit nog een keer die fout te maken, want na de 1ste economische recessie een wereld oorlog, nar de 2de economische recessie een wereld oorlog en nu economische recessie nummer 3 en dan ?? een WO III ??

Okay ik loop vandaag weer te veel na te denken nahnah

Fearless
02 feb 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van fearless
fearless, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende