Gespijbeld

Gister heb ik 4 uur school geskipt en vandaag ben ik helemaal niet gegaan. Erg he! Ik had er gewoon echt totaal geen zin! En ik was een beetje bang dat er weer hetzelfde zou gebeuren als toen met Engels een tijdje terug. Ik voel me schuldig tegen over mijn vriendje. Hij is heel braaf wat dat betreft en ik had hem een soort beloofd om toch te gaan vandaag.. Ik heb mijn tijd gister wel goed besteed vind ik zelf: ik heb geshopt! Allemaal kralen om armbanden en kettingen van te maken. Een jongen die ik nauwelijks ken gaat voor mij mijn site updaten met foto's van nieuwe sieraden. Want diegene die er nu op staan zijn bijna allemaal verkocht. www.annefleur.tk

Ik sprak net een vriend van me en hij zei dat er bij hem een kamer vrij komt met de vraag of ik interesse heb. Aan de ene kant wil ik heel graag, maar aan de andere kant is het een beetje eng en totaal niet nodig. Want de reistijd zou dan hetzelfde zijn als vanuit mijn eigen huis. Dus het is alleen maar geld 'verspilling' dan. Maar toch leuk..

Ik heb vanochtend weer geskate. Het ging best goed vond ik zelf. Straks naar de kapper.. Spannend! Ik hoop dat ze begrijpt wat ik bedoel met die 3 kleuren verf!

verliefd Ostara verliefd
02 okt 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ostara
Ostara, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende