Getrouwde mannen...

Vandaag heb ik weer mails beantwoord van de mannen die mij wel willen helpen om zwanger te raken. Er waren weer een aantal bij gekomen en er zijn ook weer een paar afgevallen. Als ik voor iedere keer dat iemand me op de natuurlijke manier wil helpen een euro krijg, dan zou ik rijk zijn. Ook lijken sommigen niet te helpen dat een verklaring dat iemand SOA vrij is en geen HIV heeft vrij belangrijk is. Lijkt misschien niet zo, maar ik heb niet de droom om iets op te lopen of mijn kindje iets te bezorgen wat je niemand toewenst. Iemand die mij wil helpen zonder dat papiertje valt eigenlijk zonder te overwegen af.

Momenteel is er één man met wie ik in totaal zeven mails verzonden heb. Tot nu toe lijken we qua verwachtingen op één lijn te zitten. We hebben het erover om een keer af te spreken om te zien of het real life ook klikt. Er moet toch een zekere vertrouwensband zijn wanneer je zoiets gaat ondernemen, dus dan is een keer 'zomaar' afspreken geen overbodige luxe.

Waar ik mij eigenlijk wel over verbaas is het aantal getrouwde mannen dat mij berichten stuurt. Mannen die zelf al kinderen hebben en naar eigen zeggen een standvastige relatie. Sommigen zeggen zelf dat hun partner ervan op de hoogte is dat ze andere vrouwen helpen om een droom te vervullen, maar op één of andere manier ben ik hier nogal huiverig voor. Het lijkt mij toch dat je op zo'n manier je relatie toch onder een bepaalde druk zet?
28 apr 2010 - bewerkt op 28 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Alys
Alys, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende