27-06-2010

Hallo MD!

Ik heb een tijdje niet geschreven, maar nu is het hoog tijd om toch weer een berichtje achter te laten. Het is de afgelopen tijd best druk geweest. Eerst heb ik m’n kamer opnieuw behangen en vervolgens kreeg ik te horen dat ik over drie of vier maanden uit huis kan! Op zich ben ik daar best blij mee, aangezien ik (alleen ik) naar een eengezinswoning ga, met een tuin. De achterburen is een weiland en als je goed kijkt een boerderij. Daar komt bij dat ik ook nog eens uit de stad weg kan! A dream came true! Ik heb het echt wel gezien in de stad en ben zeker toe aan meer ruimte. Voor mij kunnen de verbouwingen niet snel genoeg gaan, wil zelfs wel helpen.

Natuurlijk vind ik het wel jammer van het behang dat ik er net in heb geplakt, (waar ben ik anders Nederlander voor?) maar nu hebben mijn ouders in ieder geval één kamer waar ze niets meer aan hoeven te doen. Daar staat wel tegenover dat ik straks een heel huis in moet gaan richt, best een overweldigend idee. Gelukkig heb ik redelijk veel spullen al en hoef ik het alleen aan te vullen dat scheelt al de helft. Voor de rest gaat het gewoon puzzelen worden, ik heb er zin in!

Op een hele andere toer, ik heb vandaag een gesprek gehad met iemand die mij wel wil helpen om zwanger te raken. Ben vandaag dus lekker met de trein naar Leeuwarden geweest, waar we afgesproken hadden. Hij is al iets ouder, richting mijn ouders hun leeftijd, maar dat vind ik niet zon probleem. Hij heeft nog nooit eerder iemand geholpen, maar alle tests zijn wel goed (soa/hiv ed) Ik Heb een aantal dingen met hem besproken en een kopie gegeven van het donorcontract zoals ik deze graag zou zien. Die kan hij dan op zijn gemak doorlezen en aangeven of hij het ergens niet mee eens is. Ik sta tot op zekere hoogte nog wel open voor discussie. Ik vond zijn schaamte om over het onderwerp te praten tot op zekere hoogte ook wel grappig. We zullen zien waar dit op uitloopt. Mocht dit niet gaan werken, dan staan er nog twee anderen op mijn ‘lijstje.’

We zullen zien!
03 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Alys
Alys, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende