gewone dingetjes

Op de projectdag zaten E. en J. (yep,ze is nog steeds verliefdverliefdverliefdverliefdverliefd met V., de leraar Nederlands bah!bah!bah!) in de groep met een zekere A. En naar het schijnt is dat zow een rare jongen...wel leuk maar raar. kheb hem dan ook es gezien =>> inderdaad raar ...verwardverward maar hij zat op de projectdag byna altyd naast J. en nu zwaait hij naar haar en zo... dat is duzz verliefd love verliefd love verliefd love !!!
twas een hele saaie dag vandaag.verward R., de jongen vanop de bus, was wat kwaad op C., een van mijn beste vriendinnen (E. en J. ook), omdat ze voor de hele bus luidop had gezegd dat R. op E. verliefd is. Dat is duzz echt zowverliefd maar R. vond het helemaal niet leuk natuurlijk... Maar ja, C. is gewoon het type dat er alles uitflapt, heel rechtuit en da's best leuk knipoogknipoog
En goed nieuws : mijn verliefdheid is bijna over ! Ineens was het zover, vorige week was k nog verliefd op m verliefd en vandaag (en gisteren eigenlijk ook) niet meer!
Yes yoehoe!! kwist dat hij een rotzak was maar ik bleef gewoon verliefd op hem, heeeel vervelend !!! Maar nu ben k daar duzz van verlost.
Verder voel k me wel goed, t gaat toch wat beter dan de vorige weken...
En mn broer is ook opvallend goedgezind...

dat was ongeveer...

xxxjes

xaraerg vrolijk
02 mrt 2004 - bewerkt op 03 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xara
xara, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende