Gezellig gisteren!!!

Was echt gezellig gisteren, eerst natuurlijk in de ochtend naast B wakker worden, dan wel bij mij thuis, maar toch! Toen bracht ie me naar school dat was wel ff minder, saai echt niet normaal... heb wel wat aan me wiskunde kunnen doen, maar zat in me studie uur met M te praten want die zou bij me slapen vrijdag nacht omdat ze anders terug naar waar ze woont moet das best wel ver en ze moest vanmorgen weer op school komen voor extra lessen...

Maar goed dus toen kwam B me weer halen van school, maar met mijn auto hahaha lol hij was gemaakt en zag er bruut uit, alles nu van binnen ook heel gaaf gemaakt!!!
Nou thuis beetje gechilled en daarna M opgehaald van de pont, gegeten en toen met de club naar de bios, echt zoooo chill hahaha MK was niet mee hihi lol er werd wel gevraagd waar ie was, maar B en ik hebben nog niet echt laten zien dat we nu iets hebben... Daar wachten we nog wel ff mee, anders komt het ook wel raar over ineens...

Nou toen de film was afgelopen dachten we weer naar huis te rijden, maar mijn auto deed het weer niet... tzzz echt balen.... Met ze allen geduwd en toen startkabel en sleeptouw... mazzel dat KV mee was want de rest ken niet slepen met die getunede auto's... nou opgegeven moment was ie weer aan en zijn we naar huis gereden... Wel meteen gaan slapen, was al rond half 2 dus.

Nou vanmorgen weer vroeg op om M naar school te brengen, deed die auto het gewoon weer, dus strax ga ik ff met KV naar de pomp om te tanken en een raamband te halen voor het logo/naam van de club!
01 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende