Dr. Phill???

Tja dat is mijn nieuwe bijnaam volgens mijn pa en MK, ze vinden dat ik mezelf teveel aan de kant zet voor de problemen van andere mensen!
Tja misschien is dat ook wel zo, toch ga ik er geen verandering in brengen, heb gister een zwaar gesprek met MK gehad, in het begin was ik heel positief over deze relatie, maar het begint steeds minder te worden, ik ga me ergeren aan bepaalde dingen en dat is jammer!
Heb tegen hem gezegd (heel veel gezegd maar belangrijkste) dat ik voor mezelf moet gaan bepalen of het vriendschappelijk is wat ik voel of dat het toch een relatie ken blijven... want als ik steeds de behoefte hou om met iemand anders te zoenen en weet ik veel wat, dan zit er toch iets niet goed van mijn kant af!!!

Maar goed ben deze week veel bij B geweest, heel gezellig enzo, maar ja de geruchte gaan al dat we iets zouden hebben en mensen schijnen ons gezien hebben toen we zoenden ( maar dat ken helemaal niet, want die verhalen kloppen niet) maar goed, we proberen het nog ff stil te houden, maar ben vandaag wel stappie verder met hem gegaan dan 'gewoon' hahaha, tja nou ja wat hij ook zegt, ben beetje soulmate van hem geworden waar ie ook gevoelens voor heb! Dus ja ken der moeilijk over doen maar ook heel makkelijk..... Ik maak me op dit moment toch alleen maar zorgen over andersmans problemen!

Weltrusten... groetjes Dr. Philly
24 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende