gister

Gister was een verschrikkelijke dag! Ik was mijn kamer aan het opruimen en deed m'n spullen in de was omdat mijn zusje haar verjaardag zou gaan vieren allemaal familie dus alles moest netjes zijn.
Ik zit op msn en opeens komt mn moeder met tranen in haar ogen naar boven ik kijk en ze heeft een zakje wiet in haar hand in mijn broekzak gevonden.. ik wist niet wat er gebeurde hoe heb ik dat in m'n broekzak kunnen laten zitten ik ben een meisje van 15 ik snap wel dat het een heleschrik is voor mijn moeder maar het was echt niet van me zelf.. mar dat zou iedereen natuurlijk zeggen.
ze was kwaat en verdrietig tegelijk en ik denk heel erg teleurgesteld toen ze wat rustiger was vertelde ze me dat ze mensen aan had dood zien gaan dus ik snapte haar reacite. en het gaat de laatste tijd heel slecht op school terwijl ik in mijn examen jaar zit en heb steeds vaker ruzie met m'n ouders. dat komt volgens haar nu dus door die 'drugs'die ik vaak zou gebruiken ze wist eindleijk de reden warom het allemaal zo slecht ging de laatste tijd.. maar dat is niet waar maar wat ik zeg gelooft ze niet en dat begrijp ik natuurlijkverdrietig ze zullen me nooit meer vertrouwen en ik wil zo graag te vertrouwen zijn !verdrietig
02 dec 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Stimo
Stimo, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende