groter probl.

groter probleem dan de vorige, de vorige was ook wel groot, maar die is oneindig...

het volgende verhaal gaat over mij een een vriendin.

okey ik begin bij het begin...een vriendin van me zat al een tijdje bij me op school, maar daar praatte ik nooit zoveel mee, toen praatte ik iets meer met dr, opeens, of omdat ik haar beste vriendin leuk vond, iig iets in die richting. maaaar daar gaat et probleem niet om, ik kwam namelijk bij haar vriendenkring terrecht, leuke mensen op et eerste gezicht...verder een beetje gepraat met die mensen en 2 meisjes vielen op, die ene omdat ze mooi (en heeel leuk, spontaan, sportief, amitieus, grappig enz, is) en de ander omdat ze gewoon vet aardig was, met die aardige ben ik een keer naar een toneelvoorstelling geweest, 1 van haar gekozen toneelvoorstellingen van shakespeare.

Alles goed...alles aardig. Toen in de vakantie gingen we een keer met de hele groep + een kameraad van mij en een goede vriendin van haar, die ik ook nog niet kon films kijken bij haar thuis, dus ook met iedereen van school. Daar was de stemming een beetje gespannen en niet iedereen praatte met elkaar enzo, je zag ook dat ze ergens mee zat.

Achteraf hoorde ik dus dat haar moeder geestelijk niet in orde was en dr moeder had ook geprobeerd zelfmoord te plegen en daar was ze aardig van overstuur, maar ze had niemand van de groep van school iets verteld.

Later in de vakantie zouden we met een clubje gaan schaatsen, een paar mensen lieten het af weten en toen zou ik met 2 mensen gaan schaatse, maar 2 dagen ofzo van de voren werd duidelijk dat het meisje met problemen wel mee kon. Ik leefde met haar mee die dag, maar ik heb nouwelijks met haar kunnen spreken, omdat ik niet wist wat voor problemen ze nog meer had en dan kan, vooral ik, veel domme dingen zeggen, omdat ze mij eerder, voor de vakantie ook nog leuk vond, maar toen had ik nee gezegt...maar ze zei dat ze er al overheen was over msn.

Toen bij het schaatsen had ik het gezellig, die andere 2 meiden ook wel, maar met dat andere meisje was er weer iets aan de hand, soms liep of rende ze gewoon weg, om "onze dag niet te verpesten" later heb ik dr uitgelegd dat ze alles tegen me kan zeggen wat ze denkt, maar ik weet niet of ik nu wel het goede doe, ik negeer dr een beetje, niet expres, maar ik weet niet wat ik kan zeggen, soms probeer ik het wel heel even, maar dan baal ik zo van de woorden "laat maar of dat zijn mijn problemen"
dat ik al gauw weer ophou met praten.

Verder vind ze dat ik teveel aandacht geef en te ver ga met die andere 2 meiden, dus dat ik haar te weinig aandacht geef en te weinig met haar praat en dat ik bijna alleen maar met die andere 2 omga, en ze denkt, dat heeft ze mij niet verteld maar dat heb ik viavia doorgekregen, dat ik haar als het ware heb gebruikt om beter bevriend te worden met de andere 2, terwijl dit nieteens het meisje was waardoor ik in de groep terrecht kwam.

mja....das dus 1 van de problemen waar ik vandaag de dag mee rondloop.
18 jan 2006 - bewerkt op 19 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van not_myself
not_myself, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende