Half Past Week.

Mjaaaaa. carnaval is dan toch weer voorbij dus ik kan me weer eens lekker naar mijn eigen behoren gedragen ( lees niet gedragen )

N zeik dag op t werk gehad.. kutfirma ook waar k voor werk en vandaag konden beide bazen ff de kloten op lopen. de bedrijfsleider had zowiezo alweer es een nationale zeikdag (wat ie al een paar dagen schijnt te hebben volgens anderen) maar dit keer gaat t ook richting mij nahnah ik moest eigenlijk op kantoor komen, maar aangezien ik om kwart over 4 met mijn scanner en papieren op kantoor stond om mijn werk af te maken ging dat niet door want...... ik mocht t kantoor niet op, want ze zaten weer in n gesprek.... dus ik me groen en geel ge-ergerd dat k me werk niet kon afmaken. ja zegt ie wacht maar en owja jij mag dadelijk ook nog op t matje komen... nou dus niet woefhapgezicht om 5 voor 5 kon k dan met tegenzin van ze op kantoor mijn werk afmaken zodat k gewoon om 5 uur naar huis kon. en daarna ben k m ook meteen afgetaaid. dat op kantoor komen mogen ze zich ergens insteken waar ze dat lekker vinden nahnah en zowiezo is t zoo fout om me op de wekker te gaan als k me al 3 dagen niet lekker voel.. bah!bah!

Ach ja, we maken der gewoon wat van erg vrolijk gna gna gna toch gewoon positief blijven en dat op kantoor komen zal wel weer loslopen..... als k ja en amen knik... en aangezien k zo weer niet in elkaar steek maar er fel tegenin ga verward dan zal t wel weer een hell of a fight worden. who carez erg vrolijk
09 feb 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MaVeJuH
MaVeJuH, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende