Hallootjes!

Hoi.


Im back bitches
Of teminste.
ik ben eigenlijk een oldschool member van hier gezien ik hier stiekem al vanaf mijn 12de rondhang aka 6 jaar lang..de tijd dat mydiary nog klein was en er minder sociaal gestoorden en emo's rondhingen.no offence.

Waarschijnlijk ''schrijf'' ik hier weer iets van een maand in en verwijder vervolgens mijn account weer omdat,standaard,als ik weer iets terug lees van mezelf ik als een klein kneusje over kom.

Ik stel me wel weer voor de 4de keer voor.
Ik ben 18 jaar,woon in een kraakpand,part time model en tussen haakjes geen daadwerkelijke hoer..maar ik kon niks beters verzinnen dus ach.

Veel heb ik niet over mijn dag te vertellen.anders zou ik niet achter een laptop zitten terwijl er buiten iets wat lijkt op een zonnetje schijnt.
Na een vermoeiende nacht om 8 uur wakker geworden door de hysterische klein kut hondjes van de buren die vervolgens 5 uur onafgebroken hebben lopen blaffen.zover je dat gekef voor blaffen kan aanzien dan.
Vervolgens was mijn huisgenootje al weg,heb ik de restanten van de wijn van gister opgedronken,even vertwijfeld door het huis gelopen en toen naar vrienden gegaan.

Niet al te intressante dag tot nu toe.Afgezien van dat ik (oh de domheid) vanavond heb afgebeld voor de laatste casting van een modeshow van de kapster van Paris hilton,guns n roses en dergelijken.Hopen dat ik nog een tweede kans krijg voor ze terug naar LA vliegt. ik betwijfel het.

I just didnt feel like it.

En nu op naar mn ex die de laatste tien minuten welgeteld 9 keer gebeld heeft.

Toedeloe mensjes
18 mrt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Hoer
Hoer, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende